Constructii

Materiale de constructii Slatina

Distribuie mai departe

Nici o constructie nu este vesnica, cu atat mai mult cu cat nu este ingrijita. Natura si timpul isi pun amprenta atunci cand vine vorba despre constructii. Materialele imbatranesc, structura de rezistenta se subrezeste, factorii naturali au o actiune permanenta si devastatoare, actiuniile omului sunt de cele mai multe ori nefaste, toate acestea duc in final la slabirea rezistentei unei constructii sau chiar la disparitia ei. Pentru a evita toate acestea, este necesar ca periodic sa facem o revizie, o inspectie a constructiei.

Cunoasterea cauzelor care au determinat degradarea este foarte importanta, in functie de acestea vom alege materialele de constructie necesare pnetru reabilitarea sau intretinerea constructiei.
Cauzele care pot provoca degradarile sunt: actiunile permanente a unor factori naturali( gravitatia, cresterea stratului vegetal, agentii atmosferici, diferentele de temperatura dintre zi si noapte si dintre anotimpuri, vanturile, apele subterane, bacteriile, ciupercile, muşchii, lichenii si insectele), actiunile accidentale, violente ale naturii (cutremurele, inundatiile, uraganele, trăsnetele) sau deficientele initiale de costructie (deficiente de fundatie, de arhitectura, ale structurii derezistenta).

Pe langa acestea se adauga si interventiile oamenilor constand in distrugerea unor cladiri sau modificarea lor.
Pentru a evita sau repara degradarile, iti propunem materiale de constructii de calitate, pe care le gasesti in magzine de specialitate. Constructiile sunt specialitatea noastra, iar materialele de constructii sunt ca acasa.

Comercializam si distribuim materiale de constructii in Slatina(folie anticondens, placi ondulate, sindrila si policarbonat, sisteme scurgere, tigla beton si ceramica, tigla metalica, armaturi, confectii metalice, caramizi , bca, ciment, ipsos, gleturi si tencuieli, echipamente de protectie, ferestre, materiale din lemn pentru constructii, materiale pentru hidroizolatii, materiale pentru, pavaje, piatra decorativa, placi gips-carton, profile din tabla pentru montaj si alte accesorii, adezivi, spume poliuretanice, cherestea, covoare si mochete, covorase intrare, dusumea, lacuri si baituri, lambriuri, glafuri, parchet laminat, parchet masiv si triplustratificat, pvc casnic, scari de interior si balustrade, tapet, plafon, usi si accesorii, usi de exterior, usi de interior, usi metalice, usi pentru garaj, unelte pentru zugravit, vopsele lavabile, vopsele pentru lemn si metal, pigmenti le gasesti in magazin dar si electrice, termice, electrocasnice, decoratiuni, mobilier, sanitare, scule, unelte pentru gradina, accesorii auto la cele mai bune preturi si de cea mai buna calitate.

De asemenea asiguram transportul gratuit al produselor achizitionate din magazin pe raza municipiului Slatina.

Va asteptam!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *