Complex Rezidential Avangarde Forest
Constructii

Ti-ai da apartamentul pe o vila Avangarde Forest?

Distribuie mai departe

Mutarea de la apartament la casa este recomandata in perioada de recesiune, atunci cand preturile se afla pe o panta descendenta.

In situatia in care apartamentul de 3 camere a devenit, brusc, neincapator, e bine de stiut ca, acum, exista si posibilitatea de a-ti achizitiona o vila Avangarde Forest la o suma apropiata celei pe care ai incasa-o in momentul vanzarii proprietatii personale.

Complex Rezidential Avangarde Forest

Complex Rezidential Avangarde Forest
Din punct de vedere statistic, e binecunoscut faptul ca familile cu copii au inceput sa migreze deja la marginea Bucurestiului. Cartierul rezidential Pipera Avangarde Forest este una dintre locatiile preferate ale bucurestenilor ce devin constienti de avantajele pe care le prezinta locuitul intr-o vila, spre deosebire de cel intr-un apartament cu doua sau trei camere.

Daca in urma cu 6-7 ani puteam vorbi despre sume colosale pe care cel interesat trebuia sa le cedeze in schimbul mutarii de la bloc la casa („upgrade” de locuinta), acum se poate vorbi, in unele cazuri, si despre o paritate, in sensul in care banii incasati pe un apartament coincid cu suma de care veti avea nevoie pentru a va achizitiona o vila.

Zonele periferice ale capitalei prezinta un mai mare interes eventualilor cumparatori, care, desi s-au impacat cu gandul ca nu vor mai sta foarte aproape de centrul Bucurestiului, doresc totusi sa se mute intr-o zona cat de cat buna. Drept urmare, au la dispozitie sa aleaga nordul capitalei (vezi Otopeni sau Pipera), respectiv Popesti Leordeni.

Gasim la ora aceasta foarte multe case Pipera care sa fie pozitionate in zone cu sosea asfaltata, cu absolut toate utilitatile la poarta si, bineinteles, un supermarket decent prin preajma.

De regula, toti cei care se muta la casa sunt constienti in acelasi timp ca vor avea nevoie de o masina pentru a ajunge cat mai rapid in oras. Transportul in comun din aceste zone nu exceleaza, iar timpul pierdut nu isi gaseste justificarea intr-o alegere care sa presupuna amanarea achizitionarii unui automobil strict necesar locuitului intr-un complex rezidential din apropierea Bucurestiului.

Complexul Avangarde 3 mai are la vanzare doar 4 vile din care puteti alege intrand pe site. Preturile afisate acolo includ, printre altele, doua locuri de parcare gratuite, locuri de joaca special create pentru copii si multe altele.

Aveti, de asemenea, posibilitatea de a va achizitiona o casa aici prin intermediul sistemului de rate special implementat de cei care au pus bazele proiectului Avangarde Forest.

Un sistem de rate la dezvoltator pentru a raspunde cerintelor actuale ale pietei imobiliare din Romania.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *