zinc pentru acoperisuri
Constructii

Zincul este unul dintre acele materiale de acoperisuri bune

Distribuie mai departe

zinc pentru acoperisuriInvestitia pe care o faceti pentru un acoperis nu este niciodata mica, insa daca tot este sa investim mult intr-un lucru de care avem, cu siguranta, nevoie, atunci haideti sa facem lucrurile cum trebuie si sa alegem materiale de acoperisuri durabile si care nu au nevoie de intretinere constanta. Meteiale de acoperisuri gasiti aici intr-o varietate foarte mare, in principiu, pe baza de metale, pentru ca acestea ofera cele mai multe avantaje, unul dintre ele fiind chiar si economia de pret.

Dintre toate acestea, azi vorbim despre Zinc si modul in care acesta poate sa va ofere o protectie indelungata si, in acelasi timp, un pret destul de mic pentru ca aproape oricine sa isi permita un acoperis de calitate. Acesta a fost testat pentru mult timp, intr-o gama destul de larga de aplicatii ca sa ne dam seama ca este de incredere. La Monsena, il gasim sub forma unui aliaj care poarta marca KME, o fabrica germana foarte bine cunoscuta pentru calitatea produselor sale, si numele ZINKMETAL. Acest aliaj este format din zinc, cupru si titaniu si garanteaza performante de top.

Se proceseaza foarte usor si arata uimitor, asa cum se poate observa si in imagine. Iar despre durabilitate, nu mai are rost sa spunem. Se intelege de la sine cand va ganditi doar la proprietatile zincului, si cu atat mai mult cand stim ca avem si cupru in aliaj. Insa acesta nu asigura doar durabilitate, ci si rezistenta la intindere, care este vitala atunci cand vrei sa ai un montaj perfect, si din cauza cuprului se realizeaza si oxidarea si, astfel, avem parte de acele schimbari atat de placute de culoare si textura. Al treilea component, titaniul, este cel care raspunde de eliminarea tensiunilor ce pot aparea in material pe termen lung. Asadar, nu va trebui sa va faceti griji, pentru ca nu veti avea parte de deformari dupa intinderea foliilor de ZINKMETAL. Acesta este usor de indoit, asa ca, indiferent de modul prin care vreti sa realizati montajul, va fi un lucru usor de realizat.

Poate cel mai important lucru este faptul ca dupa oxidarea initiala, suprafata ramane stabila si nu are nevoie de niciun fel de intretinere. Ce va poate linisti mai mult decat faptul ca veti avea parte de un acoperis rezistent pentru mult timp, fara niciun fel de atentie din partea voastra? De fapt mai sunt cateva lucruri care vor contribui la acest lucru. De exemplu, cateva avantaje ale acestui aliaj de zinc sunt: maleabilitatea excelenta, montarea flexibila, procesarea usoara, imbinarea simpla si stabilitatea dimensionala. Si toate acestea pe langa cele pe care le-am mentionat deja.

Asa ca faceti o alegere inteleapta si economica atat pe moment cat si pe termen indelungat.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *