Amenajari exterioare Imobiliare si constructii

Copertine si rulouri exterioare pentru amenajarea teraselor

Distribuie mai departe

De vreme ce vara ne bate la usa, trebuie sa ne asiguram ca terasele, balcoanele si orice alte spatii exterioare sunt echipate corespunzator pentru a-si primi oaspetii. Acoperisul cel mai des intalnit pentru aceste tipuri de spatii este alcatuit din copertine, ansamble care ofera numeroase avantaje. In functie de mediul de utilizare cat si de modul in care sunt actionate/folosite, copertinele pot fi impartite in trei categorii, toate fiind oferite de majoritatea comerciantilor de renume ai pietei romanesti si internationale.

1. Copertine de balcon sau fereastra

Acest tip de copertine pot fi folosite atat pentru balcon cat si pentru ferestrele simple, cele doua brate cu deschidere de pana la 1.5m asigurant o configuratie simpla dar extrem de placuta. Bratele au menirea de a tine panza intinsa, folosind tensionarea cu arc oferind chiar si o rezistenta ridicata impotriva rafalelor de vant. Datorita structurii sale deosebite, aveti posibilitatea sa adaptati unghiul panzei in diverse pozitii, astfel ca partea umbrita este disponibila in orice parte a zilei. Montajul se realizeaza de obicei pe un perete vertical, latimea maxima a acestor copertine fiind de aproximativ 6m. Actionarea lor se face manual si automat, cu ajutprul unei telecomenzi. Optional, se pot include diversi senzori de vant si soare, componente care nu fac decat sa intregeasca intregul ansamblu si sa ii confere un plus de dotare tehnica.

2. Copertine retractabile cu brat articulat

Structura copertinelor cu brat articulat este una solida, bazata pe aluiniu eloxat, liniile sale simple, dinamice si modere asigurat produsului un design aparte. Strucura sa ii permite un unghi de inclinare al panzei cuprins intre 8 grade si 85 de grade fata de orizontala, astfel ca aveti posibilitatea sa adaptati acoperisul in functie de nivelul luminii si provenienta acesteia. Panza folosita la partea superioara este una de o calitate ridicata, materialul textil acrilic fiind rezistent la caldura si lumina dar si la nivelul ridicat de umiditate. De asemenea, panza este tratata cu o substanta speciala. rezistenta la murdarie, putrezire si mucegai, precum si cu o capacitate de filtrare a razelor ultraviolete, nocive organismului uman.

Actionarea acestor copertine se face manual, cu ajutorul unui snur sau a unei manete, sau chiar automat, implementarea unui motor electric fiind disponibila pentru orice dimensiune a copertinei. Pentru extravagandisti, se pot folosi diversi senzori pentru ploaie si vand, acestia avand rolul de a actiona acoperisul potrivit datelor receptionate.

3. Rulouri transparente pentru terase spatii exterioare

In momentul in care detineti o terasa sau un spatiu exterior si doriti sa va feriti de razele soarelui sau de vant, rulourile exterioare transparente reprezinta o solutie viabila. Calitatea gamei de rulouri exterioare este ca nu lasa vantul, ploaia sau soarele sa patrunda si ofera un plus consitent in materie de design. Fara a obtura spatiul vizual, rulourile exterioare transparente pot fi montate extrem de rapid pentru a inchide o terasa sau pentru a o acoperii. Sunt fabricate din material transparent din PVC, pot fi folosite pe perioada oricarui anotimp si prezinta o rezistenta sporita la intemperii.

Gama de rulouri exterioare pentru a inchide o terasa este disponibila alaturi de pergole si copertine special adaptate cerintelor clientilor si se pot folosi cu actionare manuala sau automata, cu ajutorul unui motor electric.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *