Design

5 moduri design si in tendinte in care poti aseza ramele sau tablourile

Distribuie mai departe

Ai renovat recent peretii casei tale si i-ai decorat cu mare gust? Mai ai nevoie de ceva. De cateva idei pentru a „imbraca” peretii casei cu cele mai frumoase rame sau tablouri. Dar nu ar trebui sa le asezi la intamplare, ci ai nevoie de o compozitie murala armonioasa, in tedinte si design.

O dispunere pe orizontala pentru un decor minimalist si modern. Daca ai o locuinta foarte moderna, cu un design foarte contemporan, in acest caz ar trebui sa incerci sa dispui ramele sau tablourile pe orizontala. Ideal ar fi, ca nuanta, dimensiunile ramelor sau tablourile, precum si tema sa fie cam aceeasi pentru a crea cea mai frumoasa armonie.

O dispunere verticala pentru a crea impresia de inaltime. Daca locuinta ta are un tavan mai jos, in acest caz, dispunerea verticala a tablourilor este cea care iti va permite sa creezi impresia de inaltime. Poti aseza tablourile unele sub altele sau sa le aliniezi pe margine pentru un plus de modernitate.

Un singur tablou mare pe un perete mai mic pentru a-l pune cel mai bine in valoare. Un tablou mai mare va arata perfect pe un perete mai mic si il va pune de minune in valoare. Incearca de asemenea sa nu asezi un tablou foarte mic sau o rama foarte mica pe un perete gol deoarece va arata cam ridicol.

O dispunere geometrica- alegerea ideala pentru incaperile maximaliste. Daca ai tablouri sau rame de toate felurile sau de toate marimile, incearca sa formezi cu ajutorul lor o forma mai mare geometrica sau ovala. Rezultatul va fi unul atipic si surprinzator.

O compozitie simetrica perfecta pentru incadrare. Pentru ramele si tablourile tale este de ajuns daca iti imaginezi pe perete o linie verticala sau orizontala si daca dispui ramele sau tablourile urmand-o intocmai. Va arata de minune deasupra unei canapele.

 

 

 

 

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *