Dormitoare

De ce sa mizezi si tu detaliile sau panourile de sticla in dormitor? Cateva motive

Distribuie mai departe

Pentru un dormitor caruia nu ii lipseste originalitatea sau eleganta, detaliile din sticla sau panourile de sticla sunt cu siguranta cea mai buna alegere.

Cu ajutorul lor poti izola un colt din dressing, sa creezi un spatiu pentru baie sau un colt pentru birou. Ideale deci pentru a stuctura spatiu, pentru a delimita fara a inchide si pentru a lasa lumina sa patrunda, panourile de sticla sau chiar peretii de sticla sunt cea mai buna alegere.

Panourile, peretii sau alte detalii din sticla sunt foarte in voga, acest lucru e sigur. Te vor ajuta sa vi cu un plus de estetism pentru dormitor, indiferent ca le alegi mai mari sau mai mici, aplicate direct pe perete. Prezenta lor asigura un plus de originalitate si un plus de farmec incaperii in care se aseaza.

Un panou mai mic, un perete mai mare, un detaliu transparent sau din sticla armata sunt capabile sa isi dezvolte estetica sub mai multe aluri.

Panourile sau peretii din sticla se pot folosi pentru a crea cel mai frumos colt pentru dressing. Va structura foarte bine incaperea si va lasa lumina sa circule foarte bine.

Panourile de sticla te ajuta de asemenea sa imparti spatiul dintre dormitor si baie. Poate imparti deci dormitorul in doua spatii pline de farmec. Si pe langa estetica sa evidenta,  te poti bucura de un plus de lumina deoarece cel mai adesea, nu multe bai se pot bucura de ferestre foarte mari.

Peretii sau panourile de sticla te ajuta de asemenea si sa ai un spatiu mai structurat in camera copilului. Este un bun compromis deci pentru a te bucura de un spatiu in plus. Poti delimita astfel foarte bine spatiul de joaca de spatiul de odihna.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *