Imobiliare si constructii

Servicii de inchirieri in Ploiesti prin Marshall Imobiliare

Distribuie mai departe

Orasul si resedinta de judet Ploiesti este recunoscut pentru centrul universitar bazat pe studiul chimiei, dar mai ales al petrochimiei. Insa in cadrul universitatii se mai studiaza si alte materii filologice si teoretice. Universitatea activeaza de 65 de ani si are mereu studenti veniti din toate partile tarii pentru specializarea in petrochimie, dar si din imprejurimi pentru oricare dintre specializarile pe care le pot face aici.

Si pentru ca nu sunt din partea locului si nu pot face naveta zilnic, pentru invatamantul la zi, studentii apeleaza la inchirieri in Ploiesti pentru a le fi mai usor. Acum este perioada in care studentii se inscriu la facultati si este cel mai oportun moment de a cauta si o chirie, pentru a profita de preturi mai mici decat cele care vor fi chiar atunci, inainte de inceperea scolii. De cele mai multe ori studentii se grupeaza si incearca sa isi gaseasca impreuna chirie pentru a nu fi nevoiti sa plateasca intreaga chirie singuri, dar si pentru ca viata de facultate este mult mai frumoasa cand o petreci impreuna cu alti studenti. La inchirierea unei case se poate face o adevarata casa de studenti, unde poate sta un grup mare de studenti, astfel chiria fiind foarte avantajoasa. Insa acestea sunt aranjamente la care se pot gandi ei.

In Ploiesti, de inchirieri se ocupa, foarte indeaproape si foarte bine, agentia Marshall Imobiliare. In cadrul agentiei sunt agenti special desemnati pentru aceasta parte de inchirieri si sunt specializati in inchirieri. Acestia fac mereu tot posibilul sa va ofere exact ceea ce aveti nevoie la pretul pe care sunteti dispusi sa il platiti. Acest aspect este foarte important de discutat cu agentul in momentul in care cautati sa inchiriati o locuinta. In functie de bugetul pe care il aveti la dispozitie puteti sa va alegeti si sa negociati spatiul perfect.

Agentia va pune la dispozitie o varietate foarte mare de locuinte din care puteti alege. Astfel aveti 9 oferte de inchiriere de garsoniere, 62 de oferte de apartamente cu 2 camere de inchiriat, 52 de oferte de apartamente cu 3 camere de inchiriat, 7 oferte de apartamente cu 4 camere de inchiriat si nu mai putin de 68 de oferte de case si vile de inchiriat, in functie de preferintele fiecaruia.

Si preturile sunt de toate tipurile, si mai ieftine si mai scumpe, si variaza in functie de locatie, suprafata, gradul de mobilare si dotare, etaj si vechimea imobilului. Alegeti oferta care va convine cel mai mult si contactati agentia pentru mai multe informatii si pentru a putea vizita locuinta, la fata locului. Profitati de perioada de vara, cand preturile sunt mai mici.

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *