apartament
Imobiliare si constructii

Sfaturi pentru o vanzare mai rapida a apartamentului

Distribuie mai departe

Fii atent la detalii pentru a obtine un pret cat mai bun

apartament

Altfel ar putea suna, pe scurt, rezumatul urmatoarei liste de sugestii legate de vanzare unui apartament sau a unei garsoniere. Contrar multor pareri, nu trebuie sa consumi sume mari de bani pentru a obtine un pret mai bun – exista cateva trucuri de care te poti folosi. Pentru a-ti imbunatati locuinta poti sa te folosesti de aceste idei (chiar daca poate nu doresti sa iti vinzi apartamentul). Pentru un ajutor suplimentar, in Cluj-Napoca, alege Residence Imobiliare si apartamentul sau casa ta isi vor gasi mai usor un cumparator (sau chirias).

  • Spatiu mai mare

Foloseste mobila mai mica pentru a face ca apartamentul sa para mai spatios. Un pat mai mic, mese mai mici in living room sunt cateva exemple.

  • Lumina

Daca lumina din apartament este foarte redusa, investeste in niste lampi suplimentare (sau schimba becurile) pentru a da la o parte intunericul.

  • Mirosul

Mireasma de mucegai, de umezeala sau mizerie ii poate indeparta chiar si pe cei mai nepretentiosi dintre cumparatori. Abordeaza problema corect si sincer, chiar la sursa.

  • Curatenie

Cand e vorba de igiena unei locuinte, intotdeauna aceasta va influenta pretul unui apartament sau a unei garsoniere. Asigura-te ca ai covoare curate, prosoape parfumate, perne frumoase si curate. Praful si mizeria trebuie indepartate corect.

  • Pantofi scumpi

Daca ai un pantofar scump vei obtine un pret mai bun pentru apartament. Chiar daca pare o modificare extravaganta, vei vedea ca merita – investeste in pantofi scumpi si lasa-i la vedere. Ori, poti alege o alta solutie – pur si simplu afiseaza cei mai frumosi pantofi detinuti, iar pe cei vechi, ascunde-i.

  • Reparatii si inlocuiri

Se merita sa cheltui sume mici de bani pentru a inlocui gresie sau faianta deteriorata, aparatura din bucatarie, luminile, dulapioarele – vei observa cum valoarea casei tale va creste semnificativ, in ochii cumparatorului.

 

Mult succes si nu uita – detaliile conteaza mai mult decat ai fi crezut!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *