Sufragerii

Cateva idei deco pentru a pregati sufrageria de vara

Distribuie mai departe

Materiale naturale, culori calduroase, obiecte artizanale foarte frumoase…iata o multime de detalii in tendinte care te pot ajuta sa te gandesti la vacanta si te ajuta sa iti pregatesti sufrageria asa cum trebuie pentru vara.

Deci dupa o lunga perioada de izolare, pana poti pleca in concediu, te poti delecta decorandu-ti sufrageria asa cum trebuie pentru vara.

Fotolii din ratan, vaze in tendinte, perdele lejere, pete de culoare pline de prospetime… iata cateva idei pentru ca sufrageria ta sa te faca sa te simti mai ceva ca in vacanta.

Foloseste cat mai multe materiale naturale. Ratan, iuta, rachita, lemn… iata o multime de materiale naturale care se pot folosi cu succes in sufragerie. Iar odata cu reintoarcerea sezonului estival trebuie neaparat sa folosesti cat mai multe materiale care ne duc cu gandul la vacanta. Poti miza astfel pe un covor din iuta, pe o masca de ghiveci din ratan sau sa mai pui in living o masuta, scaune si fotolii din ratan.

Pentru draperii sau perdele, mizeaza pe materiale lejere. Perdelele sunt accesorii foarte usor de schimbat. Deci pentru a aduce sufrageria la ora de vara trebuie doar sa schimbi perdelele sau draperiile si sa folosesti un material lejer. Alege insa motive si culori cate mai vesele.

Alege un scaun in tendinte care sa te duca cu gandul la vara si la soare. Fotoliile din ratan sunt foarte in voga in aceasta perioada, dar incet incet se impune si scaunul mai jos din lemn si cu impletituri din piele. Este un model boem si foarte design, de ajuns pentru a-ti pune sufrageria in valoare.

Expune in sufragerie cele mai frumoase flori in cele mai frumoase vaze. Florile uscate sunt inca un must have in materie de decor, dar si florile naturale expuse in cele mai frumoase vaze. Cele in nuante de terracotta sau din ceramica sunt cele mai frumoase.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *