consumabile imprimanta
Comert Electronic Electronice

Consumabile originale sau refilled, pentru imprimanta?

Distribuie mai departe

consumabile imprimantaDin punct de vedere al calitatii, ca si companii, este unul din scopurile noastre principale sa furnizam cele mai bune servicii sau produse clientilor nostri. Iar in ceea ce priveste utilizarea echipamentelor de birou,  exista o sumedenie de astfel de aspecte de care trebuie sa tinem cont. Sa luam de exemplu categoria de  consumabile de imprimanta, in special clasicele cartuse si tonere. Vom puncta in acest articol cateva aspecte care sa ne determine sa ne gandim de doua ori inainte de a face o astfel de achizitie. E bine ca indiferent de vechime, de numarul de echipamente folosite, de volumul de lucru lunar, sa alegem solutiile originale – atat pentru calitatea materialelor tiparite, cat si pentru imaginea pe care vrem sa o transmitem – clientilor, partenerilor, colaboratorilor si segmentului de piata inspre care ne adresam. Descopera aici consumabile imprimanta adecvate pentru orice tip de dispozitiv!

 

– Peste 50% dintre oamenii care au incercat tonere ieftine ar fi preferat sa nu o faca, de la bun inceput

Dupa cum am spus si mai sus, persoanele care ne sunt clienti merita printurile cele mai bune. Daca facem rabat de la acest lucru, alegand produse de calitate indoielnica, putem sa avem parte de materiale sterse, cu dungi, pete, greu de citit. Iar cand tiparesti in cantitati mari si observi acest lucru doar la final, iti dai seama ca pierzi nu doar timp ci si bani. Atat pe hartie, cat si pe retiparire.  Produsele originale, cumparate din surse autorizate, functioneaza perfect de la prima utilizare.

– Chiar daca 1 din 3 tonere ieftine cedeza, acest lucru iti consuma din timp

Nu e un lucru nou faptul ca aceste consumabile pot sa ajunga in final sa ne coste (indirect) mai mult decat am crezut la inceput, ori decat am achitat pe factura.  Cand un astfel de cartus functioneaza prost, cu intreruperi, ori cedeaza definitiz, biroul poate sa ramana in dificultate cu predarea unor proiecte.  Mai mult decat atat, se pierd bani si timp pentru achizitia unor noi produse si remedierea problemei. Pentru a evita astfel de situatii, pentru a te incadra in termene si a pastra munca fluenta, constanta, e bine sa alegi cartusele si tonerele de calitate.

– Majoritatea acestor consumabile de imprimanta ajung unde nu ar trebuie sa o faca

Datorita pretului redus, producatorii acestor cartuse ieftine nu recurg intotdeuna la reciclare; nu exista nici garantia ca respecta toate reglementarile de mediu. Astfel, chiar daca respectivele cartuse goale sunt predate, nu exista garantia ca vor fi reciclate. Marii producatori insa au clar specificate aceste aspecte – ei nu vor depozita cartusele vechi in locuri neautorizate si nici nu le vor reumple si revinde.

Aceste informatii, provenite din studii realizate in 2010 raman valabile si astazi – asadar, investeste chiar acum in aceste materiale, prin oferta de consumabile imprimanta a Mival Group! Printr-o simpla comanda, poti sa te asiguri ca munca ta este in siguranta, ca nu vor aparea intarzieri si ca se va respecta standardul de calitate pe care l-ai impus.

sursa foto: freedigitalphotos.net

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *