wordpress blog
Content writing

Cum putem introduce reclame pe un blog wordpress

Distribuie mai departe

Atunci cand avem un blog sau cand dorim sa ne construim unul avem nevoie de o platforma web pe care sa ne facem site-ul. Putem apela la furnizorii de servicii web si design sau ni-i putem face noi insine, prin metoda traditionala de web-design si coduri de programare web sau, mai simplu, mai rapid si chiar mai sigur, cms-urile. Acestea sunt platforme de site building, practic niste sabloane care pot fi personalizate asa cum isi doreste clientul, in mare parte gratuite pe care pote implementa si instala divesre pluginuri, aplicatii, programe etc. pentru a crea tipul de site pe care si-l doreste.

wordpress blogUn cms precum wordpress este ideal. Unul dintre cele mai populare si mai utilizate de foarte multe site-uri populare in intreaga lume utilizeaza platforma. Asa ca si aceasta mai exista si altele, iar pentru blog hosting este ideala mai ales atunci cand dorim sa instalam diverse reclame pe site pentru a spori profitul de pe urma site-ului. WordPressul este cel mai optimizat si ma securizat dintre toate, ofera pluginuri pentru reclame, securitate, pentru diverse widget-uri, ceea ce fac site-ul mult mai prietenos si mai atragator.

Conteaza foarte mult maniera in care sunt asezate reclamele pe un site, nu este recomandat sa fie pe intreaga pagina web ci doar pe o parte a acesteia, de obiceei pe partea dreapta, din perspectiva cititorului care o priveste. Aceste reclame aduc trafic mai mare pe site, clickurile pe acestea si pe site promoveaza site-ul in motor si printre persoanele care cauta ceva anume. Exemple de pluginuri: xp125-pluggin de creare a unor butoane sau bannere cu anunturi la care sa atasati un link catre un anumit site si o data de expirare a anuntului. Un altul este wp super popup care permite introducerea unei reclame pe fereastra de tip popup care poate fi setat in asa fel incat sa nu exaspereze vizitatorii. Senzatia de spam poate fi transformata intr-un fel de „diversiune” daca este creata intr-un mod original, depinzand mult de ceea ce se ofera prin reclama. WPMUDEV Widget Ad este unul dintre cele mai cunoscute din cadrul wordpress-ului si ofera posibilitatea plasarii de anunturi oriunde pe site si aparitia lor pe site va fi de fiecare data diferita, in functie de modul in care cititorul a ajuns pe site, queery (motor), link-ul site-ului, cuvant cheie etc.

Exista multe alte pluginuri ale acestui dezvoltator si continua sa ne uimeasca si sa ofere noi facilitati utilizatorilor lui. Google si-a optimizat destul de bine modul in care indezeaza iste-urile de tip wordpress, mai bine decat orice alt cms, fiind updatat la viitorul site-urilor web si la design-ul lor.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *