Internet

Cum combini web design-ul cu optimizarea SEO pentru trafic maxim

Distribuie mai departe

De cele mai multe ori, daca nu vorbim doar de un blog de hobby, in online vorbim de site-uri care incearca sa scoata anumite castiguri. De aici pornind, ajungem la mai multe procese ce trebuie urmate in realizarea unui site. In functie de cat de bine realizam aceste procese, avem mai multi vizitatori si in functie de cat de bine convertesc vizitatorii, avem castiguri mai mari.

De aici pornind, vorbesc in acest articol de disputa dintre optimizarea seo si web design-ul pentru un site. Pornim de la premisa ca ambele au importanta lor si dezvoltam cateva idei, in randurile ce urmeaza.

In primul rand, pentru a atrage vizitatorii pe un site, vom aveam mereu nevoie de continut. Americanii din online, au o vorba, inca de pe la inceputurile online-ului: Content is King adica in traducere, continutul este regele. Cam asa trebuie sa gandim si noi, in momentul in care vrem sa avem venituri dintr-un site.

Avem nevoie de mult continut de calitate. Nu e nevoie insa doar de continut de calitate ci mai exista o cerinta si anume ca acest continut trebuie sa fie unic. Asa ajungem si la capitolul optimizare SEO, mai exact, optimizare seo on-page. Este foarte importanta unicitatea si calitatea continutului pentru o plasare cat mai buna a site-ului nostru in motoarele de cautare.

In acest mod vom atrage vizitatorii. Totusi, acesti vizitatori nu se vor mai intoarce pe site-ul nostru, nu-l vor da mai departe sau il vor evita cand il vor gasi in cautari, daca site-ul nu dispune si de un web design corespunzator, adica de o imagine grafica realizata cat mai bine.

Iata asadar de ce optimizarea seo merge mana in mana cu wb design-ul. Nici un site nu va merge doar daca este optimizat seo si cu atat mai putin, doar daca are un web design corespunzator.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *