Internet

Cumpara calculatoare second hand!

Distribuie mai departe

Romania este lovita de criza si nu multi isi permit sa-si cumpere un calculator nou. Cand vrei sa-ti achizitionezi unul nou trebuie sa scoti din buzunar o suma relativ mare, undeva la 10-15 milioane pentru a beneficia cat de cat de o configuratie mai buna.

Ei bine, avem o alternativa la calculatoarele scumpe, nu trebuie decat sa cautam pe net calculatoare second hand. Preturile sunt chiar mai mici decat jumatate din pretul unui nou, ba mai mult ficare computer beneficiaza de o garantie de 12 luni, de asemenea pe langa calculatoare puteti cumpara monitoare, laptopuri si imprimante sh.

Mereu cand te gandesti la un calculator la mana a doua spui “e praf”, insa lucrurile stau altfel pentru ca avem parte numai de branduri precum hp, dell, nec etc.

Achiziționarea unor calculatoare second hand reprezintã de cele mai multe ori o decizie bunã în privința prețului.Cu toate cã un calculator second hand este mai ieftin decât unul nou cumpãrat,mulți oameni se feresc sã cumpere prin simplul fapt cã a mai fost folosit de cineva înainte,aspectul e altul,performanțele,configurația,frica cã se poate strica din cauzã cã este mai vechi ( nu neaaparat) și multe alte lucruri la care se gândesc. Întâlnesc frecvent ideea cã un calculator second hand este un calculator mai vechi , ieșit din uz , care se poate strica în orice moment în timpul utilizãrii.

Nu pot nega faptul cã existã unele firme online care vând astfel de lucruri la un preț mult prea mic, care întradevãr dispun de componente vechi , având totodatã performanțe mai slabe. Nu pot sã vã spun ceva din proprie experiențã deoarece nu am avut ocazia sã folosesc un calculator sh , sã știu cum funcționeazã , cât de repede funcționeazã , dacã meritã prețul , etc. Pot spune cã atât timp cât apelezi la o firmã serioasã și cumperi de la ei , nu ai de ce sã îți faci griji !

Oamenii lucreazã cu seriozitate , folosesc piese calumea , oferã și garanție , deci totul e ca la carte.Acum totul depinde de preferințele fiecãruia , unii își doresc niște calculatoare mai performante , sã nu se blocheze sau sã meargã mai greu , sã reziste la jocuri cu graficã mai performantã sau mai știu eu ce alte dorințe .Cu acestea și prețul urcã , dar nu la fel ca unul nou cumpãrat din magazin.De cele mai multe ori , un astfel de calculator îl poți cumpãra cu 60-70 % mai ieftin decât la magazine și cu siguranțã reprezintã o afacere super-bunã , astfel obții un calculator bun , ce funcționeazã perfect normal.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *