Content writing Directoare de articole

Mai ajuta directoarele de articole pentru SEO?

Distribuie mai departe

Content is KING

Citeam zilele trecute pe Scoala de SEO (forum.seopedia.com) cum ca algoritmii Google s-au dat cu totul peste cap. Astfel, au ajuns multi oameni sa se planga de penalizari uriase ale site-urilor lor. Unii au ajuns sa fie scosi din index cu site-uri cu care erau in prima pagina, altii au zburat in pagini nesemnificative si au pierdut trafic consistent si bineinteles important. Totusi, in aceste vremuri de rascruce in internet, au fost oameni care nu au avut de ce se plange. Site-urile lor pur si simplu au ramas la locurile lor sau chiar au ajuns de pe pagini mult inferioare, pe prima pagina in cautari dupa cuvantul cheie target-at.

Una din multele intrebari care se pune in ultima vreme, face referire la modul in care s-ar mai putea face SEO pentru un site. Nu de alta dar domnul Google s-a cam prins ca nu-i de bine cu SEO-istii astia si a inceput cu noi update-uri Panda si cu noi algoritmi de clasare a site-urilor.

Eu intreb: Mai ajuta oare aceste directoare de articole pentru realizarea procesului de SEO pentru un site?

In opinia mea, categoric. Totusi, conditia absolut necesara este continutul. Nu un continut copiat, modificat, rescris ci continutul acela care sa fie scris calitativ si nu doar cantitativ. Content is king, asa cum spune una din legile internetului si atat timp cat putem pune link-uri do-follow in el, Google nu are cum sa le ignore. Atat timp cat directorul este unul serios si nu accepta articole duplicat sau proaste d.p.d.v al calitatii, link-ul care pleaca din el, va conta intotdeauna, dupa mine.

Altfel, cum ar putea Google sa mai suceasca algoritmii?

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *