Publicitate online Web design

Fenomenul SOCIAL MEDIA (FACEBOOK / TWITTER )

Distribuie mai departe

Fenomenul SOCIAL MEDIA (FACEBOOK / TWITTER )

Explozia acestui fenomen denumit generic SOCIAL MEDIA (Retele sociale), are un aport semnificativ asupra modalitatii de promovare pentru orice companie. In Romania, pe locul 1 in topul accesarilor retelelor SOCIAL MEDIA se afla Facebook, urmat imediat de TWITTER.
Promovarea unei companii in cadrul retelei de socializare Facebook, este relativ simpla pentru inceput intrucat implica crearea unui FANPAGE personalizandu-l cu informatii si materiale grafice. Ulterior, se aplica INVITE ALL pentru toti prietenii disponibili in contul personal de Facebook, urmand ca acestia sa dea LIKE in cele din urma. Un beneficiu major il constituie un numar cat mai mare de prieteni disponibil in contul de Facebook, astfel reusind sa promovati catre o arie cat mai mare serviciile/produsele pe care le oferiti clientilor.

 

Importanta tehnicilor SEO (Search Engine Optimisation)

La fel de importanta precum promovarea in sistemele social media, este si promovarea SEO (Search Engine Optimisation). La ora actuala, motorul de cautare GOOGLE, fiind cel mai utilizat motor de cautare de catre utilizatorii online din Romania, joaca un rol extrem de important in generarea de trafic targetat, ajuntand potentialii clienti sa ajunga intr-o maniera extrem de simpla, la serviciile sau produsele cautate. Este extrem de important sa tinem cont de toti factorii care influenteaza pozitionarea in topul de cautare GOOGLE, astfel reusind sa transformati vizitele potentialilor clienti din website-ul dumneavoastra in profit.

Modificarile radicale din cadrul algoritmului de cautare (Penguin & Panda) ne garanteaza faptul ca noul tip de clasificare in topul de cautare GOOGLE se face nivelul de efort depus si calitatea acestuia in procesul de optimizare si promovare a unui serviciu de realizare site web.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *