Unelte promovare website

Oare de ce trebuie sa optimizezi un site

Distribuie mai departe

Optimizarea seo, multi trec cu vederea acest aspect atunci cand au un site. Desi cam toata lumea care isi face un site are ca scop primordial sa-si recupeze investitia initiala si eventual sa obtina un venit suplimentar astfel incat sa-si acopere munca si timpul pierdut in cata calculatorului.

Ei bine, desi ai un site acesta nu va fi listat in primele pagini din google doar daca ori esti foarte norocos ori sa ocupat cineva de optimizarea siteului, ai beneficiat de servicii seo sau eventual ai studiat tu „tainele” acestei ramuri a internetului si optimizarea seo.

Atunci cand vorbim de optimizare site toate acestea  pot parea destul de complexe pentru un novice, trebuie sa tii cont de o multitudine de parametri, url-uri, categorii, linkurile intre pagini dar si de obtinerea de linkuri catre site-ul tau din partea altor site din aceiasi nisa. Dar si aici e cu bataie lunga, nu trebuie sa abuzezi, nu trebuie sa folosesti aceleasi cuvinte si multe alte lucruri care tin de partea de optimizare seo off-site.

Daca un blog personal in care scrii cea ce-ti rece prin cap si nu are nevoie de optimizare, un site de e-comerce are nevoie de aceasta optimizare din plin si asta cu varf si indesat. Aici intervin o serie de factori mult mai complexi si optimizarea unui site de aceasta anvengura este mult mai complicata si mai greu de realizat asta in lumina ultimelor update de algoritm de la Google, prin care a penalizat o serie de site ce au fost prea optimizate. Da, suna ciudat nici prea mult nu e bine si poate aduce numai necazuri atunci cand nu optimizezi cu cap.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *