Web design

Rolul informatiilor in realizarea unui site!

Distribuie mai departe

De cativa ani, site-urile apar asemenea ciupercilor dupa ploaie. Fiecare firma isi creaza un site, fiecare afacere are un site, chiar si persoanele obisnuite isi fac site-uri din dorinta de a se face cunoscuti. Insa, nu toate site-urile au succes. La succesul crearii unui site, contribuie intr-o mare masura informatiile existente. Cu cat informatiile sunt mai reale si mai complete, cu atat mai mare este succesul unui site!

Inainte de a trece la fapte, si anume la realizarea site-ului, viitorul administrator trebuie sa stie ce va contine viitorul  sau site. Acesta trebuie sa fie constient de faptul ca informatiile contribuie la succesul unui site si la cel al unei afaceri. Cu atat mai mult cu cat viitorul site se doreste a fi o revista online.

Cum trebuie sa fie textele dintr-un site?

Textele dintr-un site, materialele existente trebuie sa fie realizate dupa cateva reguli clare.

  1. Articolele trebuie sa fie scrise corect din punct de vedere gramatical, fara prescurtari si fara cuvinte scrise in limbi straine.
  2. Materialele trebuie sa contina un limbaj adecvat, clar, pe intelesul tuturor, fara sa oboseasca cititorii.
  3. Textele trebuie sa aibe un numar de cuvinte acceptabil, nu trebuie sa fie foarte lungi si foarte consistente deoarece risca sa plictiseasca vizitatorul.
  4. Informatiile continute trebuie sa fie reale si verificate in prealabil.
  5. Pentru o citire mai usoara si mai relaxanta, textele trebuie sa contina subtitluri esentiale si poze explicative.

In cazul in care viitorul administrator are aceste aspecte rezolvate, poate trece la cautarea unui specialist pentru crearea site-ului mult dorit. Webdesignerul si programatorul vor lucra in echipa la crearea site-ului, pastrand o legatura stramta cu dorintele administratorului.
De asemenea, in momentul in care specialistii se vor apuca de treaba, ei trebuie sa detina o serie considerabila de materiale. Cu cat numarul textelor este mai mare, cu atat site-ul se va „lansa” mai bine in mediul on-line. Textele vor ajuta si la optimizarea si indexarea site-ului.

Toate aceste detalii va vor fi aduse la cunostinta si de catre specialistii care se vor ocupa de crearea site-ul dvs. Mult succes!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *