Web design

Tendinte in crearea de continut online

Distribuie mai departe

Asa cum se simte cu siguranta foarte clar in social media opinia generala a fost in 2012 aceea ca continutul primeaza. Cele mai multe topicuri pe teme de SEO, indiferent ca s-a pornit de la optimizarea in general a unui blog sau site, cuvinte cheie sau link building au ajuns cumva la aceeasi concluzie: “creeaza continut de calitate, asta sa te preocupe in primul rand”. De la formatul text, video, continut adaptat pentru telefonul mobil, rapoarte de cercetare cu valoare informativa, continutul a primit mai multa atentie ca niciodata.

Povesti ale clientilor companiilor sau magazinelor online si studiile de caz sunt o varianta din ce in ce mai apreciata de continut pentru atragerea clientilor si crearea increderii. Mesajele comerciale traditionale au devenit deja prea multe si prea la fel. Clientii cred mai mult in informatii si experiente reale.

O consecinta a focusarii reflectorului asupra continutului de calitate este si apelarea la profesionisti pentru scrierea articolelor de calitate. Daca in general copywriterii se mai aventureaza sa abordeze subiecte care nu sunt tocmai specialitatea lor (agricultura, educatie, tehnica, etc.) mergand pe premiza ca Internetul iti ofera suficiente informatii pentru a scrie un articol pe orice tema de specialitate, pentru articole de calitate e important sa se apeleze la specialisti. Si o orientare din ce in ce mai clara catre continutul de calitate va da din ce in ce mai mult de scris specialistilor.

Un tip de continut de calitate este cel creat prin intermediul comunitatilor online, indiferent ca inseamna forum sau comunitate adunata in jurul unui blog de succes. Continut real, din propria experienta a membrilor comunitatii, fara motive comerciale (in cele mai multe cazuri) si pornind de la intrebari si nevoi concrete ale comunitatii respective. Mai tintit decat ar putea gandi, planifica si scrie orice marketer.

Sa nu uitam jocurile. De toate tipurile si din ce in ce mai mult pentru adulti, jocurile sunt o forma de continut interactiv foarte atractiva si de succes in ultimii ani. Pentru PC, telefon mobil sau compatibile cu ambele, sunt o sursa de continut ce nu trebuie neglijata in 2013.

uCoz este un creator de pagini web gratuite (blog-uri, forum-uri, site-uri de prezentare, etc.) adresat atat utilizatorilor nefamiliarizati cu limbajele de programare cat si celor avansati punand la dispozitie celor dintai un Constructor foarte usor de folosit si celei de-a doua categorii posibilitatea de a personaliza site-ul dupa bunul plac folosind cunostintele de html/css. Cu peste 6 ani de serviciu constant, 1200000 de website-uri active si proiecte de succes in 13 limbi diferite, uCoz se adapteaza acum pietei romanesti din toate punctele de vedere. Faceti turul sistemului, testati-l si urmariti-ne in continuare, imbunatatirile continua

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *