robejuridice
Juridic

Cele 5 obiceiuri ale avocatilor extrem de eficienti

Distribuie mai departe

Acest articol are ca scop oferirea de sfaturile utile avocatilor care nu stiu exact ce trebuie sa faca si cum pentru a avea performante in aceasta meserie.

Acestea sunt pe scurt cateva obiceiuri pentru a devenit sau pentru a te mentine un avocat de succes.

Obiceiul 1: Fii proactiv

Aici este vorba de intelegerea faptului ca ne controlam propriile decizii si ca acesta este factorul determinant principal al eficacitatii noastra personale. Desigur, cu aceasta putere vine responsabilitatea pentru consecintele alegerilor pe care le facem. Asa ca data viitoare cand esti la birou si te simti coplesit si stresat la maxim, inceteaza sa-ti privesti mail-urile si vorbeste cu tine. Esti sub control, poti alege si poti face modificari.

Poate fi ceva atat de simplu plecarea acasa si obtinerea odihnei mult necesare sau poate doresti sa arunci o privire obiectiva asupra sarcinilor si reprioritizeaza-le.

Obiceiul 2: Creeaza o destinatie

Acest lucru este potrivit pentru un caz, pentru cariera sau pentru viata personala. Trebuie sa incepem cu destinatia, unde vrem sa fim si sa ne gandim clar la acest lucru.

Nu numai ca acest lucru iti mareste motivatia, dat iti va permite sa te gandesti la lucruri din urma pentru a clarifica actiunile si pentru a obtine rezultatul dorit.

Obiceiul 3: Prioritizeaza lucrurile

De multe ori stim foarte bine lucrurile carora trebuie sa le acordam prioritate si cu toate astea alegem sa facem alte lucruri.

Trebuie sa faci o obisnuinta de a face ceea ce stii ca trebuie sa faci in oridinea prioritatilor. Acest lucru te va ajuta sa economisesti mult timp si va reduce nivelul de stres si anxietate.

Obiceiul 4: Incerca mai intai sa intelegi

Data viitoare cand vorbesti ci un coleg sau cu un client asculta cu adevarat intr-o maniera empatica. Esti dispus sa fii influentat de cealalta persoana sau doar iti astepti randul pana cand poti sa-ti expui opiniile? Daca asculta deschis si cu empatie, cealalta persoana este aproape obligata sa recunoasca. Acest lucru creeaza o atmosfera de incredere care este extrem de favorabila rezolvarii problemelor.

Obiceiul 5: Creeaza un echilibru

Cu totii trebuie sa ne reinnoim energiile, resursele si sa acordam atentie sanatatii noastre si chiar aspectului nostru in sala de judecata. Accesoriile si robele juridice nu vor arata la fel de bine pe o persoana obosita, dezechilibrata si care nu stie incotro sa se indrepte. Din pacate majoritatea oamenilor ignora aceste elemente de baza. Intr-o maniera increzatoare si pozitiva asigura-te ca incepi sa remediezi echilibrul dintre munca si viata de zi cu zi si lasa-i si pe ceialalti sa faca la fel. Viziteaza un magazin de robe online si achizitioneaza o roba de avocat premium care sa te scoata In evidenta la purtarea acesteia.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *