Mauturi

Cateva idei de mocktails pentru vara anului 2020

Distribuie mai departe

Daca te-ai saturat deja de Cola cu gheata sau ceaiul cu gheata si nu esti fan prea mare alcool, iata cateva idei de mocktails pentru vara anului 2020 care te vor racori cu siguranta.

Mocktail cu lime si soc. Ai nevoie de 20 de ml de suc de lime, de 100 ml apa, 40 de ml de suc de soc, 8 frunze de busuioc, scortisora si 3 linguri de gheata zdorbita. Pune mai intai sucul de soc si busuiocul intr0un shaker, adauga apa, sucul de lamaie si un strop de scortisoara. Adauga gheata si orneaza paharul cu rondele de lime si cu batoane de scortisoara.

Mocktail cu Moscow Mule. Cocktailul Moscow Mule clasic este un cocktail pe baza de vodca, de bere de ghimbir picanta, de suc de lamaie verde si de rondele de lamaie. Ideal ar fi sa se serrveasca acest cocktail in cesti de cupru. Iar pentru acest mocktail trebuie sa renunti pur si simplu la vodca. Ai nevoie deci de gheata, de 125 de ml de bere cu ghimbir, 40 de ml de suc de lime si 40 de ml de Schweppes.

Virgin Mimosa cu ghimbir. Pentru acest cocktail, ai nevoie de gheata, de 120 de ml de suc de portocale, 500 de ml de apa carbogazoasa, ghimbir taiat bucati si o clementina. Amesteca gheata cu sucul de portocale, adauga apa carbogazoasa si orneaza totul cu bucati de clementine si ghimbir.

Mocktail cu pere si cu ghimbir. Ai nevoie de 170 de ml de suc de pere, de 170 de grame de miere, sucul de la o lamaie mai mica, 30 de grame de zahar, rozmarin proaspat, 2,5 grame de ghimber razuit, gheata si un strop de nuscoara, dar si de apa carbogazoasa. Para este pentru decor.

Amesteca intr- o oala pe foc, sucul de pere, sucul de lamaie, mierea, zaharul, rozmarinul, nucsoara si ghimbirul. Dupa ce obtii un sirop, lasa-l la racit. Pune in pahar gheata, sirop si completeaza cu apa carbogazoasa. Decoreaza cu rozmarin si pere.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *