implant mamar
Moda si frumusete

Avantaje aduse de un implant mamar

Distribuie mai departe

Chirurgia plastica se realizeaza de obicei pentru a imbunatati aspectul corpului, ceea ce este, de asemenea, perceput ca fiind beneficiul principal al acestei proceduri. Cu toate acestea, imbunatatirea aspectului este doar unul dintre numeroasele avantaje posibile pe care le poate oferi chirurgia estetica.

Cresterea increderii in sine

Cand arati bine, te simti bine. Imbunatatirea aspectului se traduce in mod natural intr-o incredere in sine crescuta pentru majoritatea femeilor, ceea ce inseamna ca vei avea o mai mare disponibilitate de a incerca lucruri noi si de a te deschide in fata unor situatii sociale. Este posibil sa fii dispusa sa porti anumite tipuri de imbracaminte pe care nu ai avut curaj sa le incerci sau sa participi la anumite evenimente sociale, pe care le-ai evitat din cauza disconfortului creat de aspect.

Mai putina anxietate sociala

Unii experti vad o reducere a anxietatii sociale dupa realizarea operatiei de marire a sanilor, deoarece pacientele capata o incredere mai mare in sine. Nu este neobisnuit ca dupa introducerea de unui implant mamar sa simti ca ai un control mai mare asupra vietii si sa devii mai dispusa sa iti asumi noi provocari.

Mai multe oportunitati

Unele studii sugereaza ca persoanele care sunt mult mai atractive s-ar putea bucura de mai multe oportunitati in ceea ce priveste viata personala si viata profesionala. Unele studii arata ca persoanele mai atractive tind sa aiba salarii mai mari si sa fie selectate pentru anumite evenimente oportune mult mai des.

Santate fizica imbunatatita

Unele proceduri de chirurgie plasticaiti pot imbunatati sanatatea fizica, precum si aspectul. Implantul mamar sau operatiile de modificare a sanilor te pot ajuta sa pastrezi o pozitie corecta a corpului care va fi benefica impotriva durerilor de spate.

Exista foarte multe motive pentru care oamenii au in ziua de astazi in vedere chirurgia plastica. Dupa o procedura de succes s-ar putea sa descoperi si alte beneficii ale operatiei la care nu te-ai gandit niciodata ca vor aparea.

Cand te hotarasti sa realizezi operatia de marire a sanilor trebuie sa consulti un medic chirurg plastician. Acesta iti va recomanda cateva analize, iar daca esti apta pentru operatie, vei stabili cu acesta forma si marimea potrivita. Poate ca iti doresti o pereche de sani foarte voluminosi, insa conformatia corpului nu iti va permite, o pereche de sani mai mari vor fi mult mai grei, iar daca esti o persoana foarte supla, iti va afecta pozitia corporala. De asemenea, alaturi de chirurgul plastician vei stabili ce forma este potrivita, dar si in functie de ceea ce iti doresti. Spre exemplu, daca vrei sa iesi in evidenta printr-un decolteu si sa te folosesti de atuurile feminine, o pereche de silicoane rotunde vor fi potrivite, acestea arata foarte atragator si sigur vei atrage priviri. Daca ai o pereche de sani mici sau nedezvoltati si doresti doar o marire, forma anatomica de implanturi mamare este potrivita. Aceasta are un aspect natural, neobservandu-se faptul ca nu sunt ai tai.

Iti recomand realizarea de operatii estetice cand nu te mai simti confortabil in propriul trup. Imbunatatirea aspectului fizic iti va aduce foarte multe beneficii, inclusiv imbunatatirea starii psihice. Consulta medicul chirurg pentru a afla despre aceste avantaje, de asemenea, urmeaza recomandarile acestuia si pregateste-te pentru o noua viata.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *