Care sunt produsele cele mai importante pentru o manichiură cu ojă semipermanentă
3 mins read

Care sunt produsele cele mai importante pentru o manichiură cu ojă semipermanentă

Manichiurile cu oje semipermanente sunt preferate de foarte multe persoane în zilele noastre. Se fac într-un mod mult mai simplu decât cele pe bază de geluri UV, sunt aproape, la fel de rezistente și la fel de estetice ca acestea. Oja semipermanentă poate fi îndepărtată foarte ușor și acasă, fără a fi nevoita să mergeți la un salon de manichiură.

Cu toate acestea, pentru a obține o manichiură foarte frumoasă realizată cu ojă semipermanentă, aveți nevoie ca produsele principale, cel puțin, să fie profesionale și de foarte bună calitate.

Cum se realizează manichiura cu ojă semipermanentă?

La fel ca în cazul celorlalte tipuri de manichiuri, unghiile se pregătesc în mod similar. După o înmuiere în apă călduță a degetelor, se îndepărtează cuticulele sau se împing cu ajutorul instrumentelor speciale sau cu ajutorul unor bețe din lemn de portocal sau din lemn de trandafir.

Unghiile se taie și se pilesc până la forma finală pe care o dorește fiecare. Apoi, cu ajutorul unui buffer modern, va trebui să piliți ușor suprafața unghiei. Este nevoie de acest lucru, pentru a crea o foarte bună aderență a ojei la suprafața unghiei.

Prima soluție pe care va trebui să o aplicați, este soluția de tip Primer. Această soluție va acționa la nivelul straturilor superficiale de keratină ale unghiei. Rolul ei principal este de a crea micropori. În acești micropori va pătrunde oja sau gelul UV.

După aplicarea acestei soluții, va fi nevoie de o altă substanță specială, numită soluție tip bază. Dacă rolul soluției de tip Primer a fost de a deshidrata și dezinfecta foarte bine unghiile, soluția de tip bază va proteja foarte bine unghiile de pigmenții ojelor semipermanente sau ale gelurilor UV.

Această soluție modernă este foarte recomandată persoanelor care au unghii sensibile, care au tendința de a se rupe ușor. Baza se usucă cu ajutorul lămpilor speciale pentru manichiuri moderne, ca și oja semipermanentă.

Produse profesionale pentru manichiuri foarte frumoase

Enails este numele unui modern și complex magazin online care comercializează cu succes în România, produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri moderne. Sunt produse fabricate de către companii recunoscute în foarte multe țări din Europa și în alte țări ale lumii, pentru calitatea lor foarte bună. Putem spune că este locul ideal de unde puteți cumpăra geluri profesionale pentru construcții, pudre acrilice moderne, oje semipermanente, soluții foarte bune de tip Primer, bază sau top, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, soluții pentru degresare, decoruri pentru unghii foarte frumoase, kit unghii gel, aparatură modernă pentru cabinetele de înfrumusețare, ustensile și accesorii manichiuri, etc.

Toate produsele necesare realizării unei manichiuri foarte frumoase cu ojă semipermanentă, pot fi comandate cu ajutorul site-ului Enails.ro.

Prețurile sunt foarte bune în raport cu calitatea produselor, există și campanii importante de reduceri.

Lasă un răspuns