Cosmetice

Ce machiaj se poarta in acest sfarsit de an?

Distribuie mai departe

machiaj cu farduri de pleoape de calitate

Toamna este deja aici si ma gandeam ca ar fi foarte util sa vedem care sunt trendurile in materie de machiaj pentru lunile care urmeaza. Este o vreme din ce in ce mai rece, asa ca o vom incalzi cu nuantele de rosu intens ale rujurilor cu care ne-am obisnuit deja. Este un contrast absolut, acum ca avem si vremea de partea noastra.

 

Cat despre ochi, parerile sunt foarte impartite. Insa ceva cu care toti sunt de acord este faptul ca fardurile de pleoape folosite trebuie sa fie de calitate. Nu mai putem sa ne suparam ca nu ne ies machiajele daca folosim farduri indoielnice. Asa ca farduri de pleaope de calitate gasiti la e.l.f. si chiar daca sunt profesionale, preturile sunt foarte bune. Nu mai avem motive sa spunem ca nu am avut posibilitatea sa achizitionam produse de calitate.

 

Revenind la trendurile de toamna, pentru machiajul de zi se opteaza, in continuare, pentru natural. Accentele sunt subtile, dar odata remarcate sunt placute si de efect. Pentru machiajul de seara al ochilor, tenditele spun ca ochii trebuie sa fie foarte bine conturati, iar genele bine definite.

 

Si pentru ca smokey eyes au fost mereu la moda, raman in continuare. Ca si culori, se opteaza foarte mult pentru negru, albastru electric, gri si alte culori metalice. Ca o culoare destul de neutra si naturala, maroul va fi folosit mereu, iar violet este o noua culoare foarte uzuala.

Toate acestea se pot realiza foarte usor cu farduri de pleoape de calitate. Iar fardurile, asa cum spuneam, se gasesc intr-o varietate foarte mare de culori si de variante, de la foarte stralucitoare, la matul absolut, in reprezentanta e.l.f. din Romania. Puteti sa optati pentru o paleta cu peste 100 de nuante daca nu aveti doar cateva culori preferate.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *