Cosmetice

Cele mai frumoase rujuri ale sezonului toamna- iarna 2018-2019

Distribuie mai departe

Frunzele care se ingalbenesc, se usuca si cad, temperaturilr din ce in ce mai scazute… fara indoiala ca toamna s-a instalat deja si iarna isi va face si ea in curand aparitia. Ce te poate reconforta in aceasta perioada? Faptul ca iti poti adapta machiajul si poti miza pe unele produse cosmetice mai frumoase si mai puternice.

In timp ce in vara, mizai doar pe un ten glowy, putin mascara si un balsam nuanta de buze, acum poti alege un machiaj mai indraznet cu ajutorul celor mai frumoase rujuri pentru sezonul toamna – iarna. Texturile variate si noile nuante sunt cele care vin sa te incalzeasca, sa vedem pe care vei miza si tu.

Rujuri metalice, rujuri lichide, cu finisaj mat sau glossy… in acest sezon, tendintele sunt multiple. Cele mai celebre marci continua sa se bazeze pe inovatii, pe texturi si culori din ce in ce mai variate.

Nuantele de roz. De la rozul pal la rozul in nuante de fuchsia, rujul in nuante de roz este cel care ilumineaza tenul si te ajuta sa fii cea mai frumoasa, mai ceva ca o papusa.

Nuantele de portocaliu. De la nuantele de nude piersica sau caida, pana la cele mai puternice nuante fluo, rujul portocaliu este un ruj extrem de indraznet care te va ajuta sa te lupti cu vremea mohorata de afara.

Rujurile in nuante de rosu. De la carmin la bordo, rujurile in nuante de rosu se impun drept atemporale, clasice si extrem de sic.

Rujurile foarte inchise. Rujurile foarte inchise au nuante minunate de la pruna si pana la negru. Sunt cele care simbolizeaza eleganta deci sunt ideale pentru o seara mai speciala sau un eveniment marcant.

Tu pe cei ruj vei miza pentru a fi cea mai frumoasa in sezonul toamna – iarna 2018-2019?

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *