Beautiful woman with red manicure
Cosmetice

Fii frumoasă zi de zi!

Distribuie mai departe

Din fericire, în prezent avem cu ușurință acces la produse foarte variate din foarte multe categorii. Magazinele online din România s-au dezvoltat mult în ultimii ani. Orice fel de produs poate fi cumpărat online fără un efort prea mare. Diversitatea ofertelor, campaniile de reduceri, costul mic al serviciilor de transport determină din ce în ce mai multe persoane să facă online cumpărăturile, în primul rând.

Produse variate pentru îngrijirea unghiilor

Callipso.ro este magazinul online al unui important distribuitor produse manichiura din România. Produsele comercializate sunt profesionale și semiprofesionale și se adresează persoanelor care dețin saloane de manichiura și pedichiură sau chiar și persoanelor care obișnuiesc să își îngrijească singuri unghiile acasă. Prețurile sunt foarte bune, serviciile de transport ieftine, campaniile de reduceri frecvente.

Dacă sunteți deja interesați de oferta magazinului online Callipso.ro, în acest moment puteți achiziționa la prețuri reduse: acetonă, degresante, remover, ulei pentru cuticule, primer, bază, finish, gel color, decor unghii, tatuaje pentru unghii, accesorii și ustensile pentru manichiura și pedichiură, ojă semipermanentă, gel construcție, acryl, kit unghii gel, aparatură diversă, seturi, promoții, etc.

Recomandarea noastră este să urmăriți permanent oferta acestui magazin complex deoarece este important să fiți la curent cu toate produsele de actualitate. Competitorii știu deja acest secret! Produsele foarte diversificate și noi atrag clienți mulți, întotdeauna.

Oje semipermanente

Oja semipermanentă a reușit cu succes să câștige admirația multor persoane încă din momentul  în care a apărut pe piață. Cel mai mare avantaj al acesteia constă în faptul că este foarte rezistentă și poate fi îndepărtată și acasă. Luciul este frumos, consistența crescută, nuanțele sunt vii. Este o ojă intermediară între gel și oja clasică. O manichiura realizată cu ojă semipermanentă durează câteva săptămâni bune, dacă este bine întreținută.

Pentru a realiza o manichiura cu oja semipermanenta aveți nevoie de lampă UV sau lampă LED, pilă de unghii, degresant, strat de bază (Base Coat), strat de suprafață sau Top Coat și ulei pentru cuticule.

Oja semipermanenta CANNI Peacock (coadă de păun) 724

Este un produs de actualitate comercializat de către magazinul online Callipso.ro. Acest gel lac profesional de la CANNI are o rezistență garantată până la 3-4 săptămâni. Culorile pigmentate foarte interesante acoperă într-un mod perfect unghiile naturale și pe cele artificiale. Luciul este puternic și nu se estompează în timp. Fiind un produs profesional, uscarea durează doar 30 de secunde la lampa cu LED iar la lampa cu UV uscarea se face în doar 120 de secunde. Sunt produse recomandate pentru saloanele profesionale de unghii și pentru uzul personal.

Degresarea se poate realiza cu ajutorul substanțelor de tip cleaner. Îndepărtarea se realizează în mod simplu și durează 10-15 minute. Pentru acest lucru aveți nevoie de substanțe sau capsule Soak Off Remover.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *