tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-o-lampa-cosmetica-cu-led
Cosmetice

Tot ce trebuie sa stii despre o lampa cosmetica cu led

Distribuie mai departe

Daca dispui de propriul salon de frumusete ori ai un cabinet cosmetologic, sau practici ceva din domeniul frumusetii la domiciliu, ai nevoie neaparat de o lampa cosmetica cu led. Aceasta iti ofera un flux de lumina puternica, exact de ceea ce ai nevoie!

Ce trebuie sa cunosti despre o lampa cosmetica cu led?

In primul rand, aceasta este un dispozitiv de iluminat dotat cu led-uri luminoase, aranjate in doua sau mai multe randuri, in dependenta de marimea lampii. Aceasta are o clema care se ataseaza la suprafata unei mese, printr-un mecanism de fixare ce are surub. In aceasta clema este un spatiu liber unde se va introduce un pantograf. Acest pantograf se roteste la 360 de grade si mareste zona de lucru.

Asadar, o lampa cosmetica cu led are un pantograf. Ai observat, probabil, ca acesta are doi genunchi si trei balamale. Aceste balamale permit deplasarea pantografului, in pozitie verticala. Aspectul produsului este imbunatatit cu captuseala din plastic.

Orice lampa cosmetica cu led are un comutator ce este responsabil pentru a o porni sau opri si, o platforma formata din led-uri. Comutatorul trebuie sa aiba buton de pornire si oprire, buton pentru a seta modul de functionare, buton pentru marirea luminozitatii si pentru reducerea acesteia. Optional, o lampa cosmetica cu led poate avea un trepied pentru podea, iar in acest caz nu va fi necesara clema.

Indiferent in ce ramura a frumusetii profesezi, fie manichiura si pedichiura, fie cosmetologie faciala, fie injectare si microchirurgie faciala, proceduri de epilare si depilare etc, ai nevoie de multa lumina pentru a putea ajunge la partea corpului care doresti sa o imbunatatesti. Pentru aceasta ai nevoie, bineinteles, de o lampa cosmetica cu led. Aceasta o poti fixa unde vrei si cum vrei si iti va da fluxul de lumina necesar, mai ales in cazul unor proceduri de cosmetologie faciala.

Poti face achizitia de pe site-urile web sau din magazinele specializate. Pentru curatare si intretinere foloseste solutie dezinfectanta care sa nu atace plasticul. Dimensiunile sunt diferite, iar tu o poti alege pe cea care doresti. Tine cont de spatiul in care lucrezi, pentru ca o lampa cosmetica cu led nu trebuie sa-ti ocupe prea mult loc si nici sa te incomodeze, cu siguranta vei mai nevoie si de alte produse si instrumente pentru salonul tau!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *