Hainute si incaltaminte copii

Body copii – cum poti alege modelul potrivit?

Distribuie mai departe

Body-ul pentru copii este cel mai important lucru care se afla pe lista bagajului pentru maternitate si un accesoriu indispensabil pe care mamicile trebuie sa il aiba in mai multe culori, modele si intr-un numar cat mai mare, de asemenea. Iata insa cateva criterii de cara sa tii cont in alegerea sa.

Materialul. Nu trebuie sa uitam ca un body se afla in contact direct cu pielea bebelusului si ca ii tine de cald pe timp de zi sau de noapte. Materialul ar trebui deci sa fie de calitate si natural. Ai nevoie deci de un body de bumbac si de in moale. Materialele sintetice ar trebui deci evitate cu orice pret.

Un body trebuie sa fie ales de asemenea si in functie de anotimp. Modelele din bumbac lejer si cu maneca scurta sunt deci cele mai adaptate atunci cand este mai cald afara. Cele din bumbac 100% sunt foarte lejere, confortabile si respecta pielea fragila a copilasului.

Body- cu maneci lungi sau scurte? Un bebelus nu are in primele luni capacitatea de a –si regla temperatura deci ar fi bine ca in primele luni de viata sa fie imbracat doar cu un body cu maneca lunga. In sezonul rece se recomanda sa se imbrace cu unul mai grosut, cu manecile lungi. De asemenea, body-ul poate sa fie mai simplu, mai clasic sau mai sobru sau se poate alege unul mai fantezist sau mai original.

Poate arbora o multime de modele frumoase, poate sa fie cu dungi, cu buline, cu dungi sau poate sa aiba ilustratii cu personajele sale favorite. Se pot alege si modele mai elegante, un guler Claudine pentru fete sau unul ca de camasa pentru baieti. Unele dintre ele pot sa fie asortate cu cele mai frumoase accesorii sau piese vestimentare pentru o tinuta completa.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *