2 mins read

Sunt cizmele UGG numai pentru femei?

Raspuns scurt: nu! Cizmele UGG au fost dintotdeauna unisex, cu mentiunea ca in ultimii ani popularitatea lor a inceput sa scada simtitor in randul barbatilor, asta desi initial barbatii au fost cei care le-au promovat. Astazi, piata de UGG online se orienteaza spre o piata dedicata majoritar femeilor, cu mentiunea ca exista si colectii dedicate exclusiv barbatilor.

Cum de s-a diminuat popularitatea cizmelor ugg in randul barbatilor? Pur si simplu pe piata au aparut alternative mai ieftine si poate mai aratoase pentru cizmele ugg, care, trebuie sa recunoastem, nu au stat niciodata foarte bine la capitolul aspect. Ele au fost construite de asa maniera incat functionalitatea sa primeze in detrimentul design-ului, iar pana ca piata sa ceara o schimbare de aspect, ele deja au devenit un brand protejat de diferite legi.

Nu in ultimul rand trebuie mentionat si faptul ca pe piata de incaltaminte a ultimilor ani, reclamele la incaltaminte masculina au tintit mai degraba pantofi si modele de cizme mai sport.  Drept consecinta, cizmele au inceput sa fie considerate din ce in ce mai putin o optiune, lucru care se poate observa si astazi in rafturile oricarui magazin de incaltaminte.

In ultimul timp insa, toti producatorii de cizme UGG si-au propus sa reacapareze interesul barbatilor pentru cizmele din piele de oaie. Ca atare, au lansat pe piata produse dedicate sectorului masculin. Ele pastreaza linia specifica cizmelor clasice, insa sunt mai scurte, iar linia de croiala este ceva mai stricta.

Ce trebuie retinut e faptul ca pe piata din Romania nu exista decat un singur magazin care vinde cizme UGG originale. Acesta este uggoriginals.ro. Toate celelalte magazine si toti ceilalti dealeri fie vand produse la suprapret, fie vand replici (de proasta calitate) pe cativa lei, deci produse care nici macar nu trebuie luate in calcul.

Lasă un răspuns