Imprimeuri in tendinte pentru sezonul toamna – iarna 2018-2019
2 mins read

Imprimeuri in tendinte pentru sezonul toamna – iarna 2018-2019

Pentru a fi cea mai cool si mai fashion si in noul sezon toamna – iarna 2018-2019, sezon ce isi va face in curand aparitia, trebuie sa porti si cele mai frumoase imprimeuri. Care sunt deci imprimeurile forte pe care va trebui sa mizezi?

Carourile. Se pare ca vor fi cele mai in voga motive ale noului sezon si ale sfarsitului de an 2018. Cel mai bine ar fi sa mizezi insa pe carourile mari si impozante si pe cele mai colorate pentru a fi cea mai fashion. Cele in nuante de gri sunt somptuoase pe blazere, pe rochii si pe pantaloni.

Astfel ca, imprimeurile viu colorate care imbina de minune nuantele de roz, de galben sau de albastru sunt cea mai buna alegere. Dar cele clasice sau elegante, in nuante de alb si de rosu sau de albstru si de alb sunt si ele in tendinte.

Si chiar daca vei putea vedea carouri peste tot, mai ales pe pantaloni sau camasi, asta nu inseamna ca atemporalele dungi intra intr-un con de umbra. Ba din contra. Este cazul si celor mai retro buline, fie ele mai impozante sau mai discrete.

Flori pentru toate. Flori liberty, care ne duc cu gandul la preerii sau la tapiteriile bunicii, mixuri colorate… toate sunt cea mai buna alegere pentru a veni cu un plus de culoare in sezonul rece. Nuantele luxuriante si indraznete sunt cele care iti vor inveseli si incalzi iarna. Iar daca vrei sa fii cea mai trendy, poti purta florile alaturi de carouri sau de buline.

Motivele grafice Art Deco. Motivele grafice si Art Deco devin in noul sezon toamna – iarna 2018-2019 mai moderne datorita tonurilor mai inchise. Materialele precum matasea completeaza de minune o gama luxoasa care ne duce cu gandul la alta epoca in timp ce contrastele monocromatice te ajuta sa ai cel mai contemporan look.

Motivele tribale. Motivele tribale sunt cele care te vor ajuta sa ai cel mai vesel si mai indraznet look in noul sezon. Motivele sunt eclectice si prezinta cea mai vibranta gama de culori.

Leopard sic. Salbatic si felin, imprimeul tip leopard ramane foarte cool si este foarte in voga cu o singura comditie, insa- sa il asociezi cu cele mai elegante piese vestimentare. La fel ca si in sezoanele trecute, se poate purta atat in mici tuse, cat si in total look pentru cele mai indraznete.

 

Lasă un răspuns