Cum îngrijim în mod corect unghiile pentru a avea mâini foarte frumoase?
3 mins read

Cum îngrijim în mod corect unghiile pentru a avea mâini foarte frumoase?

Mâinile, tenul și felul în care arată părul sunt lucrurile care ies prima dată în evidență atunci când intrăm în dialog cu o persoană. Mai mult decât atât, este prima impresie pe care o creăm și este foarte importantă. O persoană îngrijită întotdeauna va fi în centrul atenției și va mai fi și foarte apreciată.

Nu este deloc greu, există foarte multe publicații în mediul online de unde ne putem inspira, care sunt utile persoanelor care chiar sunt interesate de felul cum arată.

Cum trebuie îngrijite mâinile?

Există metode moderne de îngrijire a unghiilor, care sunt diferite față de cele practicate în trecut. Spre exemplu, medicii și specialiștii în îngrijirea unghiilor, nu mai recomandă astăzi sub nici un fel de formă tăierea brutală a cuticulelor. Motivul este foarte important: cuticulele au un rol esențial în protejarea unghiilor, mai ales pe perioada formării lor, atunci când sunt vulnerabile. Tăierea lor poate cauza infecții ale unghiilor, mai ales dacă organismul este slăbit în perioada aceea.

Îngrijirea corectă a cuticulelor trebuie să înceapă cu o foarte bună hidratare. Acest lucru este la îndemâna oricui! Nu este nevoie de creme foarte sofisticate și foarte scumpe. Există multe tipuri de uleiuri vegetale care pot fi cumpărate de la magazinele naturiste, în special. Sau există uleiuri speciale fabricate de către producătorii din domeniul industriei de înfrumusețare.

Hidratarea periodică a lor va determina și o curățare mai ușoară, care astăzi se face foarte simplu. Practic, cuticulele sunt împinse cu ajutorul unor bețișoare speciale spre interior, apoi, partea care este în plus poate fi curățatătot cu ajutorul acestora. În felul acesta veți avea unghiile protejate exact pe perioada cât acestea vor fi moi și vulnerabile.

De asemenea, este timpul să analizați ofertele magazinelor online de produse unghii care se întrec în oferte interesante. Cele mai căutate produse in prezent, sunt cele care protejează unghiile, le hrănesc și hidratează în mod eficient, de asemenea. Acestea sunt importante, în primul rând, pentru persoanele care obișnuiesc să își realizeze manichiuri moderne sau care au unghiile mai sensibile și subțiri.

Magazine online profesionale

Dacă obișnuiți să vă realizați singură manichiura acasă sau dacă administrați un salon de înfrumusețare pentru doamne și domnișoare, cele mai recomandate produse pentru rezultate bune, sunt produsele profesionale și semiprofesionale de îngrijire a unghiilor. Everin este numele unuia dintre cei mai importanți distribuitori din România de astfel de produse. Categoriile de produse incluse în ofertă sunt extraordinar de variate, calitatea lor este excelentă iar prețurile sunt… avantajoase, în adevăratul sens al cuvântului.

Aici puteți cumpăra online geluri de construcție, geluri color, pudre acrilice, kit-uri pentru manichiuri, lămpi UV sau LED, ustensile, accesorii, dezinfectante, aparate pentru sterilizare, pile electrice, decoruri unghii, tatuaje unghii, etc. Periodic există și campanii promoționale pentru foarte multe tipuri de produse. Cu siguranță, cu aceste produse manichiurile vor arăta excelent, din toate punctele de vedere.

Lasă un răspuns