Moda si frumusete

Tendinte pentru rochiile de mireasa

Distribuie mai departe

Rochiile de mireasa propuse de creatorii de moda locali si internationali (adica de greii din acest domeniu, case de moda de renume) domnisoarelor care urmeaza sa isi uneasca destinele cu alesul lor in 2013 sunt extrem de speciale. Atat formele alese, cat si materialele din care sunt realizate, accesoriile si detaliile fac din aceste obiecte vestimentare adevarate bijuterii. Ceea ce designerii aduc nou pe piata rochiilor de mireasa pentru anul viitor sunt petele de culoare care se vor regasi pe rochie, cat si nuantele diferite care tind sa inlocuiasca clasicul alb.

Revin in forta rochiile scurte si bineinteles corsetele, menite sa puna in valoare silueta miresei. De asemenea, ceea ce schimba considerabil modul in care arata o rochie de mireasa sunt detaliile. Pe rochia de mireasa se vor regasi cu precadere florile (mari, care se prind mai jos de talie sau mici, care sunt detalii subtile ce aduc un aer delicat rochiei).

Un alt element distinct este cureaua/cordonul: pentru a transforma o rochie simpla se va utiliza talia curea. Indiferent daca pe aceasta sunt atasate paiete sau flori fine, acesta este un detaliu frumos.

Un alt detaliu utilizat la unele modele de rochii mireasa este asimetria. Asimetria constituie un detaliu original . De asemenea, utilizarea nasturilor ofera o imagine vintage-chic care va va face ziua mai frumoasa.

Miresele mai excentrice vor fi incantate ca penele revin si ele in forta.  Acestea sunt componente indispensabile pentru a da forma rochiei dumneavoastra.

Nicio rochie de mireasa fara pietre! Trebuie sa stralucesti in rochia de mireasa, deci nu ezita. Cu cat mai multe, cu atat mai bine. In acelasi sens, pe o rochie de mireasa nu pot sa lipseasca paietele.

Daca doresti o rochie de mireasa romantica si in acelasi timp care sa va scoata in evidenta feminitatea, trebuie neaparat sa optati pentru o rochie de mireasa din/cu dantela. Dantela este una dintre tendintele majore in materie de rochii de mireasa in 2012.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *