Moda si frumusete

Tendinte Urbane

Distribuie mai departe

Noile tendinte se raspandesc rapid in orasul agitat, care se trezeste din tutela molcoma a soarelui fierbinte, capatandu-si energia pura si lucida.

Urbanul se recreeaza si se reinventeaza prin tendintele din acest sezon racoros care se manifesta in jachete colorate si asimetrice, pantaloni largi cu imprimeuri, rochii de seara care contrasteaza accesorii retro si tinute cu iz punk la granita dintre rebel si glam, cu accente naucitoare de stralucire tomnatica.

Femininul se regaseste in masculin si invers, intrucat continem in noi ambele fatete ale acestei monezi. Asadar, stilul masculin si croiala barbateasca se regaseste in tinuta feminina, conturand atat stilul androgin, cat si feminitatea in forma ei cea mai pura. Pantalonii cu talie inalta in stilul Annie Hall au redevenit in top, precum si sacoul barbatesc asortat cu blugi si bluze simple si lejere. Anii `70 si moda retro se insinueaza in multe dintre tinutele de succes ale acestui anotimp. Imprimeurile psihedelice si abstracte se regasesc pe rochii elegante  cu spate gol, care aluneca usor deasupra genunchiului.

Cum trebuie sa ne gandim si la vremea de afara, care ne inteapa usor in notele ei reci, tendinta este sa purtam bluze sau pulovere pe gat. Iar lucrurile impletite sunt extrem de atragatoare si populare. Cred ca bunicile noastre sunt tare fericite. Culoarea castiga din ce in ce mai mult teren.

Nu trebuie sa renuntam brusc la ea si sa adoptam tinutele inchise si reci, doar pentru ca vremea este de asa natura. Inspiratia vine din interior, de aceea o zi cu nori si ceata va fi luminata imediat de o tinuta intr-o culoare vie, pe langa faptul ca toate privirile vor fi atintite asupra ta. Toamna vine cu buchete de flori, care explodeaza in nuantele atinse in treacat de soare care imbraca feminitatea care respira in tine, prin orice mijloc posibil.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *