Moda si frumusete

Top 3 aparate de tuns sub 150 de lei

Distribuie mai departe

Odata cu aparitia electrocasnicelor ieftine, firmele care detineau suprematia in domeniu s-au vazut nevoite sa reduca drastic preturile. Moulinex si Zanussi s-au vazut atacate de noile game de produse Remington si Philips, brand-uri care pe langa electrocasnice ieftine, au asaltat in forta si piata de ingrijire personala.

Nu a fost catusi de putin greu ca Remington si Philips sa preia peste 80% din piata de profil, mai ales ca au introdus de la epilatoare si ondulatoare pana la aparate de tuns ieftine, a caror pret mediu rareori depasea produsul cel mai ieftin al concurentei.

Cel mai elocvent sector in care se poate vedea clar evolutia pietei de ingrijire personala e cel al aparatelor de tuns, sector dominat in mod clar de firmele de mai sus. Dovada in acest sens sta faptul ca cele mai populare 3 astfel de aparate au un pret de sub 150 de lei si toate 3 apartin unuia dintre brand-urile mentionate mai sus.

1. Remington HC5355GP, de exemplu, este o masina de tuns care a revolutionat, la momentul aparitiei ei, intreaga piata de profil. Cum anume? Aparatul functionand prin acumulatori, cei din spatele lui au introdus posibilitatea de a il reincarca cu ajutorul unui cablu USB, nemaifiind nevoie de alimentare la reteaua de curent.
2. Philips QC5125. Este la randu-i o alta masina de tuns a carei caracteristica principala e faptul ca atat lamele cat si pieptenii au o forma rotunjita, menita sa protejeze pielea si sa previna zgarieturile. Totodata, e ceva mai ieftina decat masina de mai sus (care costa circa 145 de lei per bucata), Philips QC5125 nedepasind pragul de 100 de lei.
3. Remington HC5015 este cel mai ieftin aparat de tuns de pe piata. Are nu mai putin de 5 accesorii diferite si 5 trepte de viteza, motiv pentru care este extrem de apreciat atat de frizeri, cat si de persoanele obisnuite. Costa doar 65 de lei – in medie- per bucata, iar statisticile magazinelor online arata ca modelul acesta se numara printre cele mai vandute astfel de aparate din intreaga gama de ingrijire personala.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *