Moda si frumusete

Tunsori la moda anul acesta

Distribuie mai departe

Daca pana acum femeile erau cele care se interesau cel mai mult sa fie in pas cu moda atunci cand vine vorba despre tunsori, acum barbatii au inceput sa dea o mai mare importanta deoarece secolul 21 a adus mari schimbari in tendinte, dar si in mass-media fiind mediatizate mai mult modelele care au o anumita vestimentatie, un aspect fizic bine lucrat dar si o tunsoare aranjata dupa criteriile oferite de hairstylisti.

Se stie ca la femei cel mai usor truc de infrumusetare este machiajul pentru a-si putea ascunde anumite imperfectiuni de la nivelul fetei, insa barbatii cum nu pot apela la aceasta tehnica solutia salvatoare vine de la coafura. Astfel ca daca sunteti complexat de anumit lucru de la nivelul fetei si nu stiti cum sa il mascati este bine sa apelati la un haristylist profesionist care va poate oferite anumite sfaturi si sa va indrume spre o noua tunsoare.

De obicei majoritatea barbatilor apelau la o tunsoare scurta si obisnuita pe care o intalneati la majoritatea barbatilor, insa acum aveti ocazia sa alegeti si o tunsoare medie in care sa nu bagati prea multe produse de hairstyling prea mult deoarece se poarta coafurile naturale.

In materie de tunsori barbati par scurt se poarta tunsorile cu breton asimetric pe care il puteti aranja in toate directiile pentru o noua imagine zilnica. Totodata nu uitati ca modelul de tunsoare cu parul mai scurt pe parti si mai lung in partea de sus a capului sunt in trend de ceva vreme.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *