Moda si frumusete

Vestimentatia sau arta de a transmite ceva fara sa spui vreun cuvant

Distribuie mai departe

arta vestimentatiei„Dacă nu poți fi mai bun decât contracandidatul tău, măcar îmbracă-te mai bine ca el”, este sfatul redactorului-șef Vogue USA, Anna Wintour, cea care a inspirat personajul interpretat de Meryl Streep în „Diavolul se îmbracă de la Prada”.

Chiar dacă ideal ar fi ca aparențele să nu aibă atât de multă importanță în relațiile dintre oameni, știm cu toții cât de importante sunt hainele pe care le porți la un interviu de angajare, în prima zi de muncă, la prima întâlnire sau la o întâlnire de afaceri. Să alegi hainele potrivite este unul din puținele metode prin care îți poți depăși concurența dintr-un foc, așa cum spunea Anna Wintour. Hainele pe care le purtăm sunt importante pentru încrederea în propria persoană și pentru a transmite celor cu care interacționăm mesajul dorit. Este o adevărată artă să reușești să transmiți ceva fără să spui vreun cuvânt.

Cu siguranță însă nu toată lumea se naște cu talentul de a combina hainele într-un mod reușit sau să aleagă hainele potrivite pentru ocaziile potrivite. În acest caz,  poți merge pe mâna unui stilist sau să îți cumperi hainele de la firmele care pun accentul pe calitate.

O soluție în cazul bărbaților o reprezintă Gentlemen’s Corner careeste mai mult decât un magazin online, oferind produse ce corespund celor mai înalte exigențe în materie de stil, calitate și tendințe. Impresionată este gama de costume, careadoptă croiala italiană, mizând pe detalii și materiale deosebite de la mari producători din Italia, precum Cerruti, Vitale Barberis Canonico sau Loro Piana. Costume slim fit în genul acestora pot fi găsite la Gentlemen’s Cornersub formă de costume de ceremonie, business sau casual și smoking-uri, în diferite culori, la un rând sau două de nasturi.

O gamă vastă de modele veți găsi și la capitolul cămăși. Fie că vorbim despre cămăși premium, business, de gală sau casual, Gentlemen’s Corner mizează pe materiale deosebite de la cei mai mari producători de țesături din lume: Cotonificio Albini, Tessitura Monti, Somelos sau Tootal Holland. Cu astfel de cămăși bărbătești succesul ținutei tale este asigurat.

Gentlemen’s Corner este un mod de a fi. Este dovada că vă puteți găsi ținuta potrivită diverselor ocazii, fie stând în fața calculatorului prin magazinul online, fie în ambianța elegantă și primitoare a sediului firmei. Gentlemen’s Corner este dovada că un produs poate fi în același timp de cea mai bună calitate și la un preț decent.

Important de știut este că la Gentlemen’s Corner vă puteți realiza la comandă atât costumele cât și cămășile, având posibilitatea să vă alegeți materialele din gama celor provenite de la marii producători de țesături din lume.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *