Produse si servicii

Care sunt zonele in care gasesti case de inchiriat in Ploiesti?

Distribuie mai departe

Daca esti una dintre persoanele care sunt in cautare de case de inchiriat in Ploiesti, atunci trebuie sa te intereseze care sunt zonele din Ploiesti in care gasesti aceste case. Pentru ca pentru tine, ca persoana, atunci cand inchiriezi o locuinta, este important ca ea sa se afle acolo unde iti doresti. Poate nu cel mai important criteriu, asa cum este pretul, dar cu siguranta este important, pentru ca iti convine si tie sa fii destul de aproape de locul de munca sau de un obiectiv important, sau de centru, sau de locul unde invata copiii, daca este cazul de asa ceva.

 

Si intram direct in paine, si iti spun ca, de aceasta data, analizam doar ofertele de case de inchiriat din Ploiesti puse la dispozitia publicului de catre agentia Royal Imobiliare. In acest departament, nu se intampla sa se inregistreze foarte multe cereri – acesta este motivul pentru care nici lista de oferte nu este foarte mare. Oamenii inchiriaza mai degraba apartamente mai mari decat case, desi acest lucru este doar de perceptie, pentru ca la nivelul pretului, unele case ar putea fi mult mai avantajoase decat un apartament. Sunt cel putin 3 oferte de case de inchiriat care au chiria mai mica decat cea a apartamentelor cu 4 sau 5 camere, iar daca e sa ne referim la apartamente cu 3 camere, 8 oferte de case se incadreaza in preturile unor chirii.

 

Asadar, numarul de oferte este de 15, dintre care doua sunt din afara Ploiestiului, mai exact din Paulesti si Paulestii Noi. Acestea sunt doua localitati in imediata apropiere a orasului. Asa ca si acestea ar trebui luate in considerare, insa daca am spus ca sunt case din Ploiesti, atunci ne limitam la cele 13 oferte ramase.

 

Dintre toate aceste oferte, cele mai multe case sunt localizate in zona Exterior Est. Aceasta este zona rezidentiala cu cele mai multe si mai moderne, am putea spune, case pe care le veti gasi la preturi bune. Oricum, este o zona linistita, tocmai pentru ca este o zona rezidentiala. Urmatoarea locatie pe lista este centrul orasului, pentru ca aici, asa cum este in fiecare oras cu istorie, la inceput, au fost case, asa ca a ramas o zona predominant rezidentiala. Insa aceasta este si zona in care preturile sunt mai ridicate, tocmai pentru ca ne aflam in centru.

 

Nu in cele din urma, mai gasim case de inchiriat in zonele Exterior Nord si Albert. Aici, ne aflam la o medie a preturilor, fiind o zona de trecere, daca putem spune asa – desi, practic, geografic, nu este asa. In fine, ceea ce trebuie sa va ganditi este care este zona care va convine cel mai mult si daca ati face un compromis din acest punct de vedere pentru un pret mai mic sau pentru conditii mai bune, daca este cazul. Oricum ar fi, agentia Royal Imobiliare va sta la dispozitie cu informatii si pentru orice fel de consultanta in domeniul imobiliar.

 

ROYAL IMOBILIARE

Agentie Imobiliara

str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO

Telefon: 0371 330 301

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *