Produse si servicii

Montajul profesionist al usilor de garaj sectionale

Distribuie mai departe

Usile de garaj creaza o mare parte din aspectul garajului. Fatada acestuia va depinde astfel de modelul, culoarea si nu in ultimul rand montajul usilor de garaj.
Usile de garaj sectionale se potrivesc foarte bine oricarui tip de spatiu atat din punct de vedere al dimensiunii cat si arhitecturii. Izolatia redata de panourile cu spuma poliuretanica va conferi garajului o protectie eficienta impotriva frigului.
Usile de garaj sectionale sunt rezistente, silentioase si usor de utilizat. Rezistenta in exploatare si durata lor de viata, depinde insa si de calitatea montajului efectuat.
Masurarea eficienta a garajului reprezinta un pas esential in realizarea demersurilor urmatoare. Pentru usile de garaj sectionale montajul se realizeaza in interiorul garajului, de aceea masuratorile se fac in interior.
Profesionistii vor masura cu atentie latimea alegand dimensiunea cea mai mare, apoi inaltimea. Dupa masurarea latimii stalpilor dreapta si stanga se vor alege dimensiunile mai mici. Apoi se masoara distanta de la gol la tavan, iar pe tavan adancimea si diagonalele. Precizia si iscusinta acestor masuratori, precum si a tehnicii de masurare, va influenta atat aspectul cat si rezistenta usilor de garaj sectionale. De asemenea, o buna parte din functionabilitatea usilor de garaj se va datora si unui montaj impecabil.
Companiile care produc usi de garaj si care ofera si servicii profesioniste de montaj al acestora, vor indeplini cu strictete fiecare regula cu o rigoare absoluta. Intodeauna un personal specializat in montaj va face diferenta. De aceea, pentru usi garaj sectionale de calitate si pentru un montaj de exceptie, alegeti sa lucrati doar cu profesionisti.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *