Resurse

Anunturi gratuite pentru studentii din Timisoara

Distribuie mai departe

Timisoara, municipiul resedinta de judet al Timisului si al patrulea oras ca marime din tara, este cunoscut in primul rand drept unul dintre cele mai mari orase studentesti din Romania, asa cum o demonstreaza si site-urile de anunturi din Timisoara, pline de anunturile studentilor.

Cu 7 universitati majore situate in oras, aproximativ 10% din populatia de 400.000 a orasului, este reprezentata de studenti de toate nationalitatile: romani, moldoveni, unguri, sarbi dar si italieni, chinezi, japonezi si arabi.

Cu o astfel de diversitate in campusurile studentesti este normal ca si activitatea acestora sa fie pe masura. Atunci cand nu organizeaza festivaluri, maratoane sau marsuri, ocupatia preferata a studentilor Timisioreni pare sa fie vanzarea si cumpararea, schimbul de gadgeturi, electronice si diverse obiecte, de la cele mai banale pana la cele mai neobisnuite.

In Timisoara, la intrebarea „Cum sa vinzi cu ajutorul anunturilor” se pare ca un student este cel mai in masura sa raspunda, acestia avand o intreaga retea si strategii consacrate in acest sens.

Unde pun studentii din Timisoara anunturile?

1. Anunturi la avizier: avizierul fiecarei cladiri din campus sau din facultati este adesea napadit de anunturi de toate felurile de la vanzari de adidasi, biciclete si telefoane mobile pana la anunturi de prestari de servicii, in mod special pentru meditatii. Studentilor le este la indemana sa foloseasca aceste aviziere, pe langa care trec zilnic sute sau chiar mii de „potentiali clienti”.

Este adevarat ca avizierele sunt menite aducerii la cunostinta a noutatilor in ceea ce priveste festivalurile, potentialele oferte de munca, schimbarile de program si nu numai, insa nimeni nu pare deranjat de tendinta studentilor de a le transforma in adevarate coloane de anunturi.

2. Anunturi pe forumurile studentesti: acestea sunt un alt mediu, de data aceasta digital, napadit de anunturile studentilor. Pe marea majoritate a forumurilor exista sectiuni speciale pentru anunturi in Timisoara, dedicate studentilor si pasiunii acestora pentru acest tip de comert.

Avantajul forumurilor este faptul ca acestea faciliteaza vanzarea si cumpararea intre studentii aceleiasi facultati, evitand astfel deplasarea pe distante lungi pentru a intalni potentialul client si usurand partea de negocieri. Forumurile sunt dovada vie ca studentii Timisoreni nu se sfiesc sa vanda si sa cumpere absolut orice cu ajutorul anunturilor.

3. Site-urile de anunturi gratuite: Chiar daca au la dispozitie medii specifice studentesti, asta nu inseamna ca studentii din oras se opresc doar la acestea. Pentru un student, pentru care banii sunt intotdeauna atat o problema, cat si o necesitate, vanzarea cat mai rapida poate insemna bani pentru un weekend de relaxare, asa ca acestia sunt in general cei mai grabiti vanzatori care nu rateaza aproape nici un mediu de anunturi. Nefiind deloc dispusi sa plateasca taxa nescesara pentru postarea anunturilor in ziarele locale, acestia prefera sa se foloseasca de accesul la internet pentru a profita de aparitia tot mai multor site-uri gratuite cu anunturi din Timisoara, precum www.anunturimax.ro.

Pe acestea, anunturile pot fi postate rapid si fara mare durere de cap de catre studentii obisnuiti cu utilizarea computerelor si smartphone-urilor.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *