Resurse

Case in rate in Pipera

Distribuie mai departe

Piata imobiliara din Romania este una extrem de volatila in aceasta perioada. Foarte adevarat este si faptul ca, multumita programului Prima Casa, aceasta s-a mai dezmortit intre timp, insuficient insa pentru a o compara in 2015 cu ceea ce se intampla cu mai bine de 5 ani in urma.

Vorbim, desigur, despre perioada in care de la o saptamana la alta apareau pe Internet diverse proiecte, ridicandu-se ulterior cel putin un cartier rezidential menit a-ti fura privirea.

Case in Pipera in complex rezidential Avangarde Forest

Cercetand cu atentie ceea ce are de oferit in momentul de fata piata imobiliara din Romania, in special zona apropiata capitalei Romaniei, Bucuresti, nu am putut trece foarte usor peste un cartier rezidential Pipera deosebit. Este vorba despre Avangarde Forest, un cartier infiintat in zona de nord a capitalei, in imediata apropiere a Padurii Andronache.

Din cate am putut observa, Avangarde Forest pune la dispozitia noilor proprietari locuri de parcare subterana si supraterane, fiind format din patru blocuri ce totalizeaza un numar de 144 de unitati (apartamente de 1, 2 si, respectiv, 3 camere).

Persoanele interesate de aceasta locatie trebuie sa stie in acelasi timp ca vor avea parte de multe spatii de relaxare, precum alei pietonale si spatii verzi menite plimbarilor si sesiunilor intense de jogging. Zona respectiva a cunoscut o dezvoltare fantastica in ultima perioada, astfel incat, din nou, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la tot ceea ce presupune gama de utilitati cu care v-ati obisnuit in „buricul” targului.

Posibilii cumparatori, preocupati mai degraba sa isi cumpere o casa, pot opta pentru una din oricare cele cateva zeci de case Voluntari listate pe diversele site-uri de anunturi prezente in mediul online. Aici, bineinteles, cumparatorul se poate indrepta spre o locatie ceva mai retrasa sau, din nou, isi poate directiona finantele spre o casa din cadrul unui complex rezidential.

In situatia in care recurg la cea de-a doua varianta, acestia vor dispune de cateva solutii optime la indemana. Pentru a evita pe cat posibil bancile si creditele in franci elvetieni, daca tot este la moda acest subiect, cumparatorii pot apela la diversele sisteme de case in rate puse la punct de diversi dezvoltatori, tocmai in ideea de a-si vinde cat mai rapid proprietatile si sa isi recupereze investitiile. Preturile per mp incep de undeva de la 650-670 de euro si pot urca in mod vertiginos, totul depinzand de facilitatile si investitiile facute in respectiva casa.

Linistea, aerul curat si spatiile verzi pot fi doar cateva dintre motivele pentru care v-ati dori sa va cumparati o casa intr-un complex rezidential din apropierea Bucurestiului!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *