Resurse

Cu si despre oferte

Distribuie mai departe

Daca ati citit titlul acestui articol, cu siguranta ati fost de parere cel putin pentru cateva secunde bune ca acest articol nu este decat un alt advertorial care vorbeste lucruri generale si nu spune nimic nou. Ei bine, inca din primele randuri, tin sa va anunt ca nu este deloc asa. Desi vorbim „intr-un” director de articole, acesta nu esta nici un fel de advertorial.

Este mai degrab’ o prezentare a unui site care de-a lungul vremii, a incercat sa ajute foarte mult seo-istii din comunitatea Seopedia (Scoala de SEO) si nu numai. De serviciul interesant al acestui site, au beneficiat si multe alte persoane. Veti vedea in randurile urmatoare despre ce este vorba.

Siteul este unul de oferte noi si poate fi gasit la adresa: http://oferte-noi.info

Asa cum imi place mie, voi structura articolul foarte pe scurt, vorbind despre cele mai forte puncte ale acestui site si in acelasi timp, explicand cam despre ce este vorba in el si cum poate ajuta un SEO-ist.

  • Este un site de oferte noi, site catre care si tu poti trimite articolul tau, daca este vorba de o oferta. Nu conteaza daca vinzi tabla zincata sau doar pijamale. Atat timp cat magazinul tau, firma ta are o oferta, aici este locul unde trebuie neaparat sa trimiti un articol.
  • De ce? Ei bine poate pentru simplul fapt ca Oferte noi este al doilea site la google rezultat la cautarea „oferte”. Astfel, articolul va fi vizibil si in acelasi timp va va ajuta a optimizarea propriului site sau la consolidarea imaginii firmei respectiv magazinului al carui administrator sunteti.
  • E gratuit si asa va ramane cat va hotara administratorul lui. Eu n-as intarzia sa-l folosesc, pana nu e prea tarziu.
  • Nu in ultimul rand, are si o foarte utila lista cu toate magazinele online din Romania pe care se poate plati prin Paypal.
  • Daca aveti o oferta, dintre acest director de articole si site-ul de oferte noi, as alege categoric site-ul de oferte.

This should help!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *