Resurse

Revelion cu artificii si gânduri bune

Distribuie mai departe

Nu uitați de sãrutul de la miezul nopții

Întotdeauna mi-a fost drag de noaptea dintre ani. Am așteptat-o de fiecare datã cu emoþie și tot de fiecare datã am am avut senzația cã se pierde noțiunea timpului când s-au despãrțit secundele din vechiul An, de cele din noul An.

Așa a fost mereu. Câteodatã cu zãpadã, altãdatã fãrã. Așa cum probabil va fi și în acest an, când temperaturile de afarã nu permit decât cel mult un pic de lapoviþã. E prea cald ca sã ningã, dar totuși dacã simþiþi nevoia de zãpadã, la munte , dincolo de 1.400 de metri cu siguranțã cã veþi gãsi.Și anul acesta voi sta acasã. Mã voi retrage la miezul nopții în terasa generoasã pe care am plãtit-o la preț de normal. Voi aprinde câteva rachete și apoi repede sub vâsc pentru îmbrățișãrile și pupicii de An Nou. Se spune cã e bine sã te prindã așa Anul Nou, pentru cã timp de 365 de zile vei avea parte numai de dragoste.

Sãrutul de 7 secunde

Dacã se întâmplã cumva sã uiți, trebuie sã-þi faci probleme. Așa spun bãtrânii și cicã treaba e adevãratã. Sãrutul de la miezul nopþii trebuie sã se întindã cel puþin pentru 7 secunde, deși la 12 secunde ar fi ideal. Se face cu gura închisã, dar și altfel, obiceiul lãsând libere interpretãrile. Așa cã, cel mai bine e sã-l țineți, ca sã nu vã fie teamã cã, pe parcursul lui 2012, dragostea se va stinge. Dacã o veni și un pic de zãpadã, pe la ora 3.00 de dimineațã voi da drumul la un grãtar de pește, pentru cã tot tradiția amintește cã e bine sã mãnânci pește de Anul Nou, pentru a traversa anul mai ușor.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *