Resurse

Verificare PageRank pentru mai multe link-uri deodata

Distribuie mai departe

In online, mai mereu avem nevoie de resurse, de tweak-uri, de mici formulare, softulete, programele si site-uri, pentru a ne usura munca. Asa se face ca si eu, in realizarea listei cu directoarele romanesti de articole am avut nevoie de „ceva” care sa-mi verifice automat PageRank-ul mai multor link-uri.

De obicei, folosesc in verificarea PageRank-ului un site numit http://www.prchecker.info/ . Am auzit ca e destul de folosit si pare a fi de incredere, in sensul ca nu am vazut sa dea rateuri. Ei bine, pentru verificarea a 30 de link-uri, deja nu-mi mai venea sa-i dau cu copy-paste si sa mai si scriu apoi 20 coduri de verificare.

Am cautat, iar mica unealta de verificare rapida a PageRank-ului pentru mai multe site-uri odata peste care am dat, o puteti gasi aici: http://checkbulkpagerank.com/ . Tot ce trebuie sa faceti e sa copiati lista de link-uri in casuta din stanga si in functie de cate link-uri aveti, va dura cateva minute pana cand scriptul sa verifice automat, PageRank-ul pentru fiecare link in parte.

Am vrut deasemenea sa ma asigur de faptul ca nici site-ul acesta nu da rateuri asa ca prin sondaj, am luat 4 link-uri din cele verificate automat si le-am verificat cu prchecker.info/. Nici o diferenta. Daca aveti alte unelte mai bune, nu ezitati sa lasati in comentarii un link, doua, trei, o mie. Nu ne suparam!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *