Pentru casa Sanatate

Alegeti un stil de viata sanatos

Distribuie mai departe

,,Pentru sanatatea dumneavoastra efectuati macar 30 de minute de sport in fiecare zi.„ Acest anunt il auzim zilnic pe orice post de televiziune. Dar oare cati dintre noi reusim sa respectam aceasta regula? Sau cati dintre noi intelegem care este intr-adevar importanta sportului in viata de zi cu zi?
Atata timp cat ducem o viata linistita, pe noi, oamenii nu ne intereseaza altceva. Aceasta mentaliate este una gresita din toate punctele de vedere deoarece nu putem sa ingnoram intr-un procent  atat de mare sanatatea noastra. Fie ca vrem sa credem, fie ca nu, sportul este essential pentru o buna dezvoltare a noastra. Fara sport situatia noastra medicala se poate modifica radical.
Daca dorim totusi sa facem o schimbare a stilului nostru de viata putem oricand sa apelam la centre in care exista instructori de aerobic. Acesti instructor sunt persoane autorizate, cu o diploma in educatie fizica si sport care ne pot sfatui si ne pot ajuta sa reechilimbram sistemul nostru de viata.
Deasemenea o alta alternative este apelarea la fitness, pentru a ne mentine forma fizica si pentru a ne crea un sistem de viata bazat pe o activitate sportive fie ea minima.
Nu multi dintre oamenii cotianului inteleg cat este de important sportul. Momentan, preocuparea principala este banul deoarece aceste vremuri de criza par sa impuna noi prioritati.Totusi, ar trebui sa avem grija de sanatatea noastra si sa ne rezervam dimineata sau seara si in special in weekend-uri cand avem un program mai lejer , cateva momente de sport pentru a echilibra sistemul alert de viata si neregularitatea meselor.
Faceti ceva pentru dumneavoastra! Nu ezitati sa apelati la tot ceea ce inseamna sport. Fie ca este vorba de o simpla alergare sau, cel mai indicat, la apelarea la centre sportive (sala) incercati sa faceti cat mai multa miscare. Acest lucru va va aduce numai beneficii.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *