cabinet-stomatologic-bucuresti-prodent-v3
Sanatate

Cabinet stomatologic ProDent Clinic Bucuresti

Distribuie mai departe

Nenumarate proceduri din mediul stomatologic sunt mult mai simple si mai eficiente cu ajutorul laserului dentar, pacientii se bucura de mai mult confort, iar cei anxiosi isi pot depasi conditia, astfel ca tot ce trebuie sa faca este sa apeleze la un cabinet stomatologic in Bucuresti precum ProDent Clinic. Acesta ofera dentistilor posibilitatea de a controla mult mai bine orice situatie, iar laserul este mult mai eficient si mai precis, motiv pentru care se evita deteriorarea tesuturilor inconjuratoare.

Beneficii

In primul rand, procedurile efectuate cu ajutorul laserului, in majoritatea cazurilor, nu au nevoie de cusaturi, iar multe presupun doar o concentratie redusa de anestezie sau chiar deloc. Se minimizeaza sangerarea intrucat lumina laserului ajuta la coagularea vaselor de sange si se evita riscul unor infectii bacteriene, deoarece zona care se trateaza este sterilizata. In al doilea rand, daunele asupra tesuturilor inconjuratoare sunt minime, astfel ca se evita microfracturile, iar vindecarea in urma unui tratament se face in cel mai scurt timp.

La nivel dentar

Laserul dentar inlocuieste cu succes freza traditionala, iar la obturarea unei carii pacientii beneficiaza de mai mult confort intrucat de multe ori nici nu mai este nevoie de anestezie. De asemenea, acesta ajuta la eliminarea tuturor bacteriilor, ceea ce ajuta ca restaurarea sa reziste mai bine in timp. In schimb, laserul nu poate fi folosit in cazul coroanelor dentare sau obturatiilor din amalgam, ci poate fi util pentru tratarea sensibilitatii dentare, o problema cu care se confrunta numeroase persoane si e intalnita atunci cand alimentele si bauturile consumate aduc variatii de temperatura. Totodata, sensibilitatea dentara se poate manifesta si atunci cand se consuma dulciuri, astfel ca pacientii nu se mai pot bucura de micile placeri ale vietii.

La nivelul gingiilor

Laserul poate fi folosit pentru tesuturile gingivale si dentare in vederea pregatirilor acestora pentru sustinerea unei lucrari protetice, insa este ideal si pentru infrumusetarea zambetului prin eliminarea tesuturilor gingivale nesanatoase si inestetice. Totodata, acesta poate fi util pentru frenectomie, procedura mai comuna in randul copiilor ce se confrunta cu probleme al frenului lingual.

Alte aplicari

Asadar, cei care apeleaza la un cabinet stomatologic in Bucuresti unde pot fi urmate tratamente cu laser, vor avea ocazia de a-si albi dintii, de tratare a sforaitului, a tumorilor benigne, insa aceasta tehnologie ajuta si la regenerarea nervilor afectati. La ProDent Clinic echipa de medici este foarte experimentata, iar cei care trec pragul cabinetului se vor bucura de cele mai eficiente si rapide tratatamente, totul la costuri accesibile.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *