Cum functioneaza pastilele de slabit?
2 mins read

Cum functioneaza pastilele de slabit?

In prezent, peste tot putem observa reclame tentante la tot felul de pastile de slabit. Aceste reclame, care prezinta produsele in cea mai buna maniera, determina doritorii de a slabi sa le achizitioneze si sa le consume.

pastile de slabitMajoritatea celor care comercializeaza pastile de slabit sustin chiar ca nu este nevoie de un aviz al medicului specialist, majoritatea acestora fiind considerate suplimente alimentare naturale. Un astfel de exemplu este si in cazul pastilelor de slabit Super SLim.

Cu toate acestea, administrarea de pastile de slabit fara a face un control medical este un lucru foarte periculos.
Pastilele de slabit actioneaza asupra grasimii din corp, insa ataca si alte parti ale organismului. De exemplu, administrarea de pastile de slabit poate produce grave afectiuni la nivelul cordului. Cei mai multi consumatori, in urma administarii acestor medicamente fara a avea avizul medicului, au prezentat cresteri ale tensiunii, stari de depresie si probleme respiratorii.

Oamenii apeleaza la pastile de slabit deoarece, prin intermediul acestora, senzatia de foame le va fi diminuata si vor elimina din kilogramele in plus. Unele dintre pastile chiar au efectul de a reduce pofta de mancare si, totodata, stimuleaza metabolismul si ridica nivelul de energie din corp.

Un anumit tip de pastile de slabit este recomandata doar persoanelor care sufera de obezitate si care nu au putut elimina din kilograme prin intermediul dietei si al sportului. In acest caz, consumul acestor pastile de slabit este recomandat de medicul nutritionist si trebuie sa fie supravegheat de acesta. Cu toate acestea, desi acest tip de pastile este recomandat doar in anumite cazuri, unele persoane apeleaza la ele fara sa se informeze si, astfel, isi pun viata in pericol. Efectele ce apar in urma consumului de pastile de slabit, indicate doar in cazurile acute de obezitate sunt: tulburarile de vedere, tremurul si starea de anxietate. La nivel cardiovascular pot aparea tahicardia, hipertensiunea, palpitaiile si chiar infartul miocardic.

De asemeni, administarea in doze mari de pastile de slabit poate provoca dependenta si tuburari psihice extrem de grave cum ar fi: psihozele si halucinatiile. Atunci cand apelati la astfel de pastile de slabit trebuie sa fiti foarte atenti si sa va informati cu exactitate, mai ales despre riscurile administarii acestora.

Articol scris cu ajutorul echipei Super Slim.

Lasă un răspuns