Regimul Sirtfood, metoda care a ajutat-o pe Adele sa piarda 45 de kilograme
2 mins read

Regimul Sirtfood, metoda care a ajutat-o pe Adele sa piarda 45 de kilograme

Regimul Sirtfood, facut popular si de Pippa Middleton, nu doar de Adele, promite o slabire rapida- 3 kilograme in doar o saptamana, fara frustrari, deoarece poti consuma si vin sau ciocolata! Se consuma mai ales alimente care actioneaza asupra proteinelor enzimatice care pot stimula corpul sa arda mai multe grasimi.

Este de asemenea, un regim cu un efect anti-age care poate preveni maladiile neurodegenerative. Alimentele care trebuie deci sa fie consumate sunt afinele, varza kale, ceapa, uleiul de masline, soia, nucile, cafeaua, ceaiul verde matcha, citricele, curcuma…. Dar si ciocolata neagra si vinul rosu. In faza 1 va trebui sa te limitezi in primele 3 zile la 1000 de calorii pe zi cu 3 sucuri de legume si o masa unica cu alimentele de mai sus.

In urmatoarele 4 zile se pot consuma 1500 de calorii cu 2 mese si 2 sucuri si se continua timp de 2 saptamani cu o masa si 3 sucuri. Restrictia de calorii are efecte benefice asupa sperantei de viata ba chiar ne poate proteja de imbatranire. Este insa un regim destul de restrictiv in ceea ce priveste caloriile. Mizeaza doar pe anumite alimente deci nu este un regim variat. Iar varietatea este esentiala pentru un aport optim de vitamine si de minerale. Deci principiul sau este sa asocieze un regim foarte restrictiv cu niste superalimente care sunt capabile sa stimuleze nivelul de sirtuina, enzima care intervine in metabolism.

Pare un regim dificil de tinut, dar cei care l-au facut, asigura de faptul ca efectele sale benefice continua si dupa ce nu mai este tinut. Iar daca se consuma si un suc verde greutatea se va stabiliza. Iar superalimentele care se consuma in acest regim au o multime de beneficii pentru sanatate, deci ar fi pacat sa nu incerci.

Lasă un răspuns