dieta-rina-90 zile
Diete

Dieta Rina – Ce trebuie sa contina meniul zilnic

Distribuie mai departe

Inainte de a incepe sa slabesti cu ajutorul dietei Rina, va trebui sa pui un accent cat mai mare pe retetele pe care aceasta dieta ti le pune la dispozitie si care sunt recomandate pentru absolut orice persoana si la orice ora. Ca urmare, evita sa sari peste aceasta etapa deoarece are un rol decisiv in tot procesul pe care urmeaza sa-l parcurgi si care te va ajuta sa ajungi la rezultatele mult dorite de tine.

Acest lucru, il vei putea face mult mai usor citind acest articol, care l-am pregatit special pentru tine. In felul acesta nu vei risca sa citesti informatiile dintr-o sursa mai putin de incredere si sa fii sigur ca dieta Rina 90 te va ajuta exact asa cum ai nevoie.

Dieta Rina si ceea ce trebuie sa mananci zilnic

Astfel, aceasta dieta se imparte in patru zile, la nivelul lor fiindu-ti recomandate 4 tipuri de alimente. In felul acesta, prima zi, va fii ziua dedicata proteinelor, asa ca, aici vei avea voie sa mananci doar carne de curcan, de pui, de vita dar si de peste. Toate acestea, daca le vei asocia intr-un mod inteligent, vei putea sa eviti orice stare de balonare sau de disconfort. De asemenea, fiecare bucata o vei putea servi atat fiarta, cat si preparata de regula la un gratar, in ciuda faptului ca tu de fapt vrei sa slabesti.

In a doua zi de dieta, iti este recomandat doar alimente care au o cantitate foarte mare de amidon. Deoarece este un element nutritiv important, nu trece cu vederea peste aceasta zi, si axeaza-te in mod cert doar pe ovaz, patlagina, legume, cartofi dar si fasole. Deoarece alte alimente au un continut destul de ridicat de diferite elemente nutritive, evita-le si fii sigur ca in cele 3 sau 4 mese ale tale le mananci doar pe cele mentionate.

In a treia zi, axeaza-te foarte mult pe fructe, deoarece acestea sunt foarte bogate in proteine, aceasta zi fiind dedicata acestui tip de element nutritiv. Chiar daca organismul iti va cere tot la fiecare ora sa manaci, nu iti face probleme deoarece este ceva normal.

Iar in ultima zi de dieta, axeaza-te doar pe cereale, paine, dulciuri si sucuri carbogazoase, toate acestea avand un continut foarte mare de carbohidrati. In felul acesta, fiecare zi, va fii completata de catre o alta iar organismul va incepe sa slabeasca, dar si sa functioneze cu un continut mai mic de elemente nutritive care nu ii sunt foarte recomandate, special pentru a avea un numar de kilograme cat mai mic.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *