Medicina

Implanturi dentare

Distribuie mai departe

Nu multa lume stie exact ce este un implant dentar. O definire simpla a acestuia este o piesa din titan, de obicei in forma de surub, care tine locul radacinii unui dinte natural care lipseste.

Implantul dentar se aplica imediat dupa ce a avut loc extractia dintelui sau dupa ce locul s-a vindecat. Extractia nu este o procedura complicata si datorita tehnologiei folosite astazi este de obicei si nedureroasa. Deci, dupa extractia respectiva, se faceimplantul, initial un surub, caruia, dupa ce locul se vindeca si surubul din titan se integreaza in os, i se ataseaza un bont protetic. Deasupra acestuia, medicul dentist ataseaza la final coroana.

Orice persoana care ii lipsesc unul sau mai multi dinti poate alege sa faca un astfel de implat. Dupa ce i se fac anumite analize si se face o analiza a cantitatii si a calitatii osului receptor se poate evalua corect daca respectivul pacient este un bun canditat sau nu pentru o astfel de interventie.

Implanturile dentare vor functiona ca si dintii naturali ai dumneavoastra, ceea ce inseamna ca dupa o perioda de acomodare, veti putea bea si manca normal, fara sa simtiti incomod in niciun fel cu noul implant. Cele mai ieftine implanturi dentare le gasiti la cabinete specializate, care folosesc tehnologii de varf si materiale foarte bune. Fiind specializate in astfel de interventii, aceste cabinete ofera si preturi mai mici, deoarece specializarea inseamna si costuri mai reduse.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *