cure de slabire
Produse naturiste

Cure de slabire sfaturi

Distribuie mai departe

Exista foarte multe cure de slabire care iti promit ca vei scadea in greutate intr-un timp scurt, dar trebuie sa fim precauti la felul in care tinem un anumit regim pentru a nu afecta starea de sanatate a corpului. Nu se poate afirma cu certitudine ca o anumita dieta poate functiona pentru o anumita persoana, pentru ca acesta trebuie tinut pe o perioada mare de timp si in mod normal trebuie recomandat de un doctor nutritionist. Efectuarea de exercitii in fiecare zi este o necesitate pentru o slabire sigura. Ar fi bine daca s-ar combina programele aerobice care contribuie la marirea metabolismului si implicit la topirea grasimilor cu exercittile fizice de forta care te-ar putea ajuta la marirea masei musculare si la intarirea muschilor.Datorita faptului ca corpul are o capacitate limitata de efort si refacere incercati sa nu faceti exercitii zilnic. Sesiunile de antrenament nu trebuie sa fie mai mari de 60-nouazeci de minute.

cure de slabireProgramul de slabire trebuie sa fie luat in considerare ca un mod de viata, pe termen lung si nu ca un sistem de slabire rapida. Este foarte bine sa gasesti cure de slabire care ti se potrivesc, din cauza ca in timpul programului se pot ivi dereglari de la aceste cure de slabire. Ar fi bine sa se urmeze un orar flexibil, pentru ca exista posibilitatea ca in perioada programului sa apara demotivarea si atunci omul fiind frustrat va renunta la rastfel de cure de slabire.

De cele mai multe ori specialistii sfatuiesc pentru scaderea in greutate diverse diuretice sau laxative. In incercarea lor de a slabi foarte multi insi recurg la metode precum: centurile incalzite;sauna;plasturii pentru slabit; fluturasii pentru electrostimulare, branturi pentru presopunctura sau diverse picaturi. Folosind aceste modalitati ei spera sa scada in greutate intr-o perioada scurta de timp, iar aceste instrumente sa lucreze in locul lor. Ei nu urmeaza o dieta stricta si spera doar ca aceste instrumente vor rezolva totul iar ei vor slabi intr-un interval scurt de timp. De multe ori aceste metode se dovedesc a fi neeficiente, iar persoanele respective isi pot expune organismul unor eventuale efecte contrare.

In ultima perioada un elan tot mai mare l-a capatat suplimentele naturale pe baza de plante. Datorita faptului ca sunt compuse in intregime din plante acestea nu au urmari secundare si iti pot ajuta organismul sa slabeasca intr-o perioada scurta de timp. Chiar si asa in clipa in care te-ai decis sa tii un tratament cu suplimente nutritive e necesar sa fii constient ca in timpul unei cure de slabire e necesar sa ai o alimentatie sanatoasa cu mai multe mese scurte in fiecare zi, sa consume multa apa, sa faci exercitii si sa ai un stil sanatos de viata.

E un lucru bine stiut ca prin sport persoanele cu kilograme in exces pot ajunge la un success rapid in procesul de slabire, dar cu toate astea ritmul exercitiilor fizice trebuie sa fie mentinut. Pentru a scadea in greutate pe langa intrebuintarea unor suplimente, practicarea unor exercitii de natura fizica si urmarea unor cure de slabire corespunzatoare este nevoie si de aportul celor din jur. Aportul moral pe care persoanele din apropierea ta il poate avea este foarte essential si poate fi un punct essential de motivare. Motivarea este foarte benefica in tinerea unui regim alimentar. Fara motivatie poate interveni demotivarea si chiar frustrarea datorita faptului ca persoana respectiva nu slabeste in ritmul in care doreste ea. Dupa cum am spus si mai sus un regim de slabire se realizeaza pe o perioada mai lunga si deseori se face gradat.

In acest fel persoana poate scadea in greutate fara sa-si puna in pericol starea de sanatate printr-o infometare mare sau printr-o dezhidratare exagerata Secretul unei slabiri sigure consta in faptul ca totul trebuie sa fie facut gradual, fara sa se faca anumite excese sau sacrificii prea mari care ar putea sa deterioreze starea de santate a unui om.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *