Produse naturiste

Uleiurile esentiale care te ajuta sa lupti contra sinuzitei

Distribuie mai departe

Sinuzita este o maladie cauzata de o inflamatie a sinusurilor. Chiar daca se poate ameliora, in general, cu ajutorul medicamentelor, anumite tipuri de uleiuri esentiale ajuta la tinerea sa sub control. Remediile naturiste deci precum uleiurile esentiale permit accelerarea vindecarii. Folosirea lor in aromaterapie sau ce cale topica poate calma numeroase simptome.

Iata care sunt deci uleiurile esentiale la care sa apelezi.

Uleiul esential de tea tree. Proprietatile antiseptice, antibacteriene si anti-inflamatorii ale uleiului esential de tea tree sunt cele mai benefice pentru a lupta contra sinuzitei. Inflamarea sinusurilor si cresterea bacteriana sunt responsabile de aceasta problema.

Uleiul esential de eucalipt. Acest tip de ulei se poate folosi pentru a trata numeroase probleme respiratorii. Datorita nivelului sau bogat de cineol, este cea mai buna solutie pentru a trata sinuzita. Se poate folosi chiar si pentru a purifica aerul de bacterii sau de alti germeni.

Uleiul esential de oregano. Datorita agentilor sai antimcrobieni si antifungici, uleiul esential de oregano poate combate sinuzitele si alte infectii respiratorii. Poti combate sinuzita cu ajutorul uleiului esential de lavanda. Unul din uleiurile preferate pentru sedintele de aromoterapie este uleiul esential de lavanda. Datorita mirosului sau foarte placut, este relaxant si terapeutic. Este deci un aliat de pret pentru a trata congestiile, durerile de cap sau alte probleme legate de sinuzita.

Uleiul esential de geranium. Este un tip de ulei care contine substante ce te vor ajuta sa faci fata infectiilor sistemului respirator.

Deci pe langa bronsite sau tuse, se poate folosi si pentru a combate sinuzita. Uleiul esential de cimbru. Aplicatia sa externa poate trata sinuzita si alte probleme respiratorii. Nu lasa bacteriile sa se dezvolte si calmeaza iritatiile sinusurilor. Are deci cel mai bun efect anti-bacterian si anti-inflamatoriu. Deci daca te confrunti si tu cu aceste probleme respiratorii, poti incerca aceste remedii naturale.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *